Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

DEMANTI

Pismo aktiviste SNS - a koji je optužen da je nasrnuo na odbornika Demokratske stranke u Titelu!

Autor: Ekipa Alo! | 21.12.2014 - 19:51:00h | Komentara: 4

U vesti se navodi da sam ja, kao aktivista Srpske napredne stranke, u centru Titela “fizički nasrnuo” na Šandora Šereša, u svojstvu odbornika DS, pri tom mu i “uputio pretnje o čemu je obaveštena policija ali nije reagovala”.

Pesnica

Ilustracija | Foto: Profimedia

Jednostrano prenoseći saopštenje pokrajinskog odbora te stranke, bez ozbiljne namere da provere navode i njima posvete dužnu novinarsku pažnju, agencije su inicijalno objavile spornu vest, koju je potom vaš medij jednostrano preneo.
U istoj vesti, na dva mesta sam doveden u vezu sa kamenovanjem kuće njihovog člana u Žitištu ili pretećim porukama u Beočinu. Direktna posledica prenošenja neproverene vesti jeste nastavak prljave kampanje u lokalnim medijima i na društvenim mrežama, gde se jedan verbalni sukob prestavlja kao međuetnički incident.

Tačno je da smo imali sukob, ali na društvenim mrežama, i to nakon uvreda građanina Šandora Šereša. Taj sukob je bio ličan i nije imao nikakvu stranačku konotaciju. On je to policiji prijavio kao napad na versku i nacionalnu pripadnost. Verovatno nije znao da je moja bivša supruga, majka naše dvoje dece – Mađarica. Da je njen otac, čovek kod kojeg sam živeo 12 godina i duboko ga poštovao, Mađar. Da su brojni moji prijatelji drugačije nacionalnosti od moje, drugačijih političkih uverenja i različitih stranačkih pripadnosti. Ili je znao, pa ipak pristao da bude kamikaza svojih sumanutih stranačkih starešina?

Policija je reagovala. Obojica smo dali izjave, a postoji i sačuvana prepiska koja dokazuje da nije bilo ni traga mržnje ili netrpeljivosti.

Policija je, na njegov poziv, reagovala i desetak dana nakon toga. Tada me Šandor Sereš presreo u centru Titela i, obraćajući mi se kao odbornik, ponovio uvrede sa fejsbuka ali i “dosolio” novim. Kada je video da me je naljutio - zbog moje građe i glasa, ili prema zadatom uputstvu – dao se u beg zapomažući. Fizičkog kontakta nije bilo.

Bilo je 10-15 očevidaca, od kojih je Sereš neke pozvao i kao svedoke. Nijedan od njih nije potvrdio laži odbornika DS. To je cela istina.
Zoran Pavlović.
 
Poslednji komentari
  • black cat Vreme: 22.12.2014 08:08h

    Postoji i za to resenje. Moze se tuziti Seres za klevetu. Ako je tako kao sto kaze aktivista SNS-a,onda je ovo prljava kampanja protiv SNS-a

  • nole 84 Vreme: 22.12.2014 14:29h

    Nije lepo lagati, ocigledno da su demokrate propustile taj cas jer se svaka laz kad tad otkije, a ova i brze nego sto su mislili. Svi znaju ko je Saca iz Loka, toliko o njegovom postenju.

  • Rabren Vreme: 22.12.2014 15:31h

    Nije se igrati sa međunacionalnim odnosima. Privatni sukob dvojice ljudi različitih nacionalnosti isticati u prvi plan je bedno ma ko činio pa bilo to i od Pajtićevog DS-a. Stvarno bedno od stranke koja se "diči" svojom demokratijom i multietničnošću. Ko zna šta su smislili u svojoj kuhinji. Verovatno su ljuti na Pastora što ih je napustio.

  • Bozica Vreme: 23.12.2014 09:33h

    Nikoga sa prilozene liste ne vidim kao naslednika A Vucica.Na zalost, ne vidim nikoga iz politickih krugova ko bi bio kvalitetan Predsednik Srbije. Sve dok se ne postigne situacija da su javne institucije JAKE, dok se ne definise drzavna strategija, nama nece biti vazno ko je na vlasti. Uspeha ne moze biti dok je jedno lice sve i svja u drzavi. To dovodi do partijskih miljenika koji su na vaznim funkcijama bez svesti i znanja o vodjenju drzave

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP