Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

BRANKO RUŽIĆ I ALEKSANDAR JOVIČIĆ NASTAVILI RAT

„Podguzne muve“ na sudu

Autor: M. K. | 30.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 6

Rat između Branka Ružića i Aleksandra Jovičića, a koji može da se tumači i kao rat između SPS-a i SNS-a, nastavljen je i juče.

Ovlažio kabl:  Branko Ružić

Ovlažio kabl: Branko Ružić | Foto: RAS Đorđe Kojadinović

„Taj istup je dobio dva minuta slave, koliko će dobiti i epilog pred sudom što se njega lično tiče“, poručio Ružić,

„Oduševljen sam pretnjama Ružića i pomenutim suđenjem, jer mislim da će biti divno da se pokaže građanima kojim je sve tajkunima služio“, odgovora Jovičić

Ružić, koga je Jovičić, kao i lidera socijalista Ivicu Dačića, nazvao „okorelim kriminalcem“, ali i „poznatom tajkunskom ulizicom i podguznom muvom“, poručuje „mladiću iz SNS-a“ da je njegov „istup dobio dva minuta slave, koliko će dobiti i epilog na sudu“. Ni Jovičić nije ostao dužan predsedniku Izvršnog odbora SPS-a, navodeći da se ne plaši suđenja, jer će se u tom procesu „pokazati kojim je tajkunima služio Ružić“.


Branko Ružić ocenio je juče da je iz nastupa premijera Aleksandra Vučića jasno da ne postoji problem u funkcionisanju vlade. Ružić je, povodom oštrih izjava funkcionera naprednjaka Aleksandra Jovičića o njemu i Ivici Dačiću, rekao da se radi o „ličnom stavu mladića iz SNS-a civilizovanog vokabulara“.
- Ne vidim ni na koji način da takav istup može da naruši funkcionisanje vlade. Taj istup je dobio dva minuta slave, koliko će dobiti i epilog pred sudom što se njega lično tiče - izjavio je Ružić.

Ima stav:  Aleksandar  Jovičić

Ima stav: Aleksandar Jovičić | Foto: Miloš Perić

Jovičić, koji je potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a, poslanik te stranke u Skupštini Srbije, ali i šef odborničke grupe SNS-a u beogradskom parlamentu, juče je rekao da stoji „iza svake reči“ o Ružiću i Dačiću. Inače, on je u subotu izjavio da Srbiji nema napretka „dok su okoreli kriminalci Ivica Dačić i Branko Ružić u vladi“, dodavši da je reč o ličnom stavu. Mladi naprednjak je tada naveo i da je Ružić „poznata tajkunska ulizica i podguzna muva Dragana Đurića, Miroslava Miškovića i ostalih“.

- Sve što sam izgovorio aposlutna je istina, i to je moj lični stav. Oduševljen sam pretnjama Branka Ružića i pomenutim suđenjem, jer mislim da će biti divno da se pokaže građanima kojim je sve tajkunima služio Ružić, na koji način, i za koje pare - naveo je Jovičić. Interesantno je da je Jovičić taj svoj „lični“ stav o Ružiću i Dačiću izneo nedugo nakon ličnog stava Ružića, a povodom dešavanja u vezi sa emisijom Olje Bećković „Utisak nedelje“.
- Obuzima me utisak da protokom vremena promena svesti i mentaliteta poprima obrise duha vremena kada su „vlažili“ i koaksijalni kablovi. Iskreno se nadam da me „utisak“ vara - napisao je Ružić u subotu na Fejsbuku.
 
Poslednji komentari
  • mika Vreme: 30.09.2014 08:03h

    Jovicicu samo napred,napadaj ih sve dok njihova proslost ne ugleda svetlost dana. Pokrivaju se se i brane,ali nece to dugo trajati.

  • Bane Vreme: 30.09.2014 08:55h

    Da li se secate optuzbi na racun Djilasa koje je govorio Jovicic. To je njegova uloga u partiji.

  • branko1 Vreme: 30.09.2014 10:48h

    Ovo mi lici na borbu petlova.Letece perje na sve strane.Bravo Jovicicu

  • VITEZ Vreme: 30.09.2014 16:41h

    Ko se seća mlađanog, Ružića, Dačića, Perčevića i još ponekih iz onog vremena, sada ovaj mlađani Jovičić prepisuje njihove "stihove" Resavska škola u funkciji.

  • istina Vreme: 01.10.2014 07:38h

    Jovicicu opet ces da nosis sendvic reklamu u Tehnomaniji ako nastavis da lajes umesto da se civilizovano ponasas,mada stranka te je naucila da obuces odelo i cipele ali te ne moze oduciti od poganog radikalskog jezika.A te podguzne muve o kojima pricas su izgleda iz tvog najblizeg okruzenja iz koga si pobegao i navuko odelo.pa bar se ponasaj pristojno i budi zahvalan ljudima koji su ti pomogli da ti te zivotinje vise ne zuje oko nekih delova tela.Postuj to i pokazi da si se izdigo iznad svog okruzenja ,ipak je ovo civilizacija,a postoji i sprej proti tih .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP