Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PROGOVORILA!

Pogledajte "Modelsicu"
u Skupštini! (VIDEO)

Autor: Tanjug - N.G. | 04.12.2012 - 17:18:00h | Komentara: 3

Poslanica Nove Srbije Nevena Adžemović, poznatija kao bivša članica grupe “Models”, danas se prvi put obratila poslanicima, i, ni manje ni više, počela da zahteva odgovore od ministara!

Adžemović je u delu sednice Skupštine Srbije, kada poslanici mogu da traže informacije od nadležnih organa rekla da želi da ukaže na važno pitanje koje interesuje mnoge građane - koliko su po zdravlje opasne antene za mobilnu telefoniju raznih kompanija, koje se nalaze na mnogim zgradama, a među takvim objektima je i Fakultet političkih nauka koji se nalazi u blizini obdaništa u ulici Jove Ilića u Beogradu.

Traži odgovore od ministara: Nevena Adžemović

Traži odgovore od ministara: Nevena Adžemović | Foto: Emil Čonkić

Ona je objasnila da su joj mnogi roditelji, čija deca idu u to obdanište, skrenuli pažnju na antene, zbog čega traži odgovor od nadležnih, pre svega ministara prosvete i spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Žarka Obradovića i Rasima Ljajića. Nimalo dvosmisleno, novopečena poslanica je stavila do znanja da, kada je u pitanju bezbednost dece i omladine, nema mnogo strpljenja.
 
“Da li je antena opasna po zdravlje ljudi, a pre svega dece, koji sve fakulteti na objektima imaju montirane antene? Želim da čujemo mišljenje nadležnih koliko su one opasne po zdravlje onih koji žive i rade u njihovoj blizini. Očekujem odgovor ministra prosvete Žarko Obradovića i ministra spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasima Ljajića”, rekla je Adžemović.

Povezane vesti:

Poslednji komentari
  • jelena Vreme: 04.12.2012 12:47h

    Lepo lepo, ja joj zelim sve najbolje u ovom novom poslu...neka da sve od sebe shodno svojim mogucnostima, i to je dovoljno, Srecno

  • OliverA Vreme: 04.12.2012 13:17h

    E maJko Srbijo Dokle SI dogurala kad dojucerasnje gologuze otvaracice Usta progovore I to jos u SKUPstini ZBOG ove elite uzela Sam sojourn diploma Ekonomskog fakulteta I vratila SE u moj Rodni trstenik GDE ovu ne bi primili NI Javno komunalno GDE rade posteni ljudi !

  • majstor Vreme: 04.12.2012 20:57h

    svaka cast,sve prica devojka iz glave, super....mogla je da nauci jedno pitanje a ne da cita sa papira..tugo

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP