Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

SPO SE UTAPA U ZAJEDNO ZA SRBIJU

Pojačanja kod Petrovića

Autor: I. K. - M. K. | 02.08.2013 - 11:17:00h | Komentara: 1

Izvorni SPO, koji predvodi Srđan Srećković, uskoro će pojačati novu stranku Dušana Petrovića Zajedno za Srbiju! Srećković će, prema našim saznanjima, biti potpredsednik te partije. On je izjavio da je sa Petrovićem postigao visok stepen programske saglasnosti i da je izvorni SPO blizu odluke da kolektivno pristupi partiji u nastajanju Zajedno za Srbiju, sa kojom se već mesecima razgovara.

Srđan Srećković

Srđan Srećković | Foto: Beta

I Nenad Milenković, bivši predsednik opštine Novi Beograd, napustio je Demokratsku stranku i prešao u Zajedno za Srbiju Dušana Petrovića, gde je regionalni koordinator za Beograd. Milenković za „Alo!“ kaže da je demokrate napustio nakon 23 godine „zbog toga što ta stranka služi za ostvarivanje i zaštitu poslovnih interesa pojedinih grupa okupljenih oko Dragana Đilasa“.

- Od početka sam uključen u rad Zajedno za Srbiju. DS sam napustio jer je privatizovan. To je sada stranka koja nema nikakvu programsku i reformsku crtu koja bi je odvajala od drugih stranaka. To je sada samo interesna grupa - navodi Milenković za „Alo!“ razloge odlaska iz DS-a. Tabor Zajedno za Srbiju u poslaničkom klubu već je pojačala Sanja Čeković, koja je u parlament ušla na listi DS-a, baš kao i Srećković i sve bivše demokrate koje su sad uz Petrovića.
Poslednji komentari
  • Vesna Vreme: 02.08.2013 11:51h

    Ma kako da ne, dok si ti bio DS je imala baš izdvajajuću crtu! Izdvajali ste se po bahaćenju i nemanju mere, zato vam sad ne valja uvođenje reda.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP