Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

SRPSKA NARODNA PARTIJA

Popović i zvanično osnovao stranku

Autor: E. A. | 05.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 9

Na osnivačkoj skupštini Srpske narodne partije, koja je juče održana u Beogradu, za predsednika te stranke izabran je njen osnivač Nenad Popović. On je kazao da je glavni cilj stranke ozdravljenje nacionalne ekonomije, jer „nema ispunjenja nacionalnih i državnih ciljeva sa najmanjom platom u regionu“.

Nenad  Popović

Nenad Popović | Foto: Promo

Popović je preduzetnike i male privrednike nazvao „herojima Srbije, zahvaljujući kojima penzioneri primaju penzije, lekari plate, a majke dečje dodatke“. On je rekao da će SNP u vođenju državotvorne politike slediti izvorne principe državotvornosti, čiji je jedan od utemeljivača Vojislav Koštunica, kao i da mu je čast što je bio sa Koštunicom u timu koji je doneo novi ustav i energetski sporazum sa Rusijom.

Popović je rekao i da Srbija u svojoj prošlosti nije imala bližeg prijatelja od Rusije. Osnivačkoj Skupštini prisustvovali su ruski ambasador Aleksandar Čepurin, ambasador Belorusije Vladimir Čušev, predstavnici ambasada Kine, SAD, Slovačke...
Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 05.12.2014 07:21h

    Среће ли наше!Има,бре,Србија да процвета слушајући га синоћ на телевизији.Просто смо једва чекали да се таква партија већ једном оснује!Како оно беше назив јер сам заборавио?Па,бре,не могу све да их попамтим!Има их око шест хиљада партија земље Србије.Пардон,то град Чикаго има шест хиљада полицајаца.Мало сам се занео!Е,па Српска народна партијо правац на државни казан што се зове каса па затражите апанажу?Немојте да слушате моју жељу да паметна држава има само три партије и евентуално четири.А та четврта да буде ЛДП!Ала ће да се Чеда радује пошто га нисам заборавио!Несам,бре,злоћа ... Мислим злоћа!Мис'им то да ... да ЛДП,ЛДП се врати,врати сунцем обасјан ... обасјан!Стани,бре,не терај више комендију.Шаљи коментар и гаси лапа топу!Наложи шпорет угаси ти се ватраааааа!

  • Serbon Vreme: 05.12.2014 11:16h

    Ovaj isti komentar o Popovićevom SNP koji će ići na državni kazan sam pročitao na par portala. 1. Što bi išao na državni kazan kad je Popović pun para ko salate? 2. Zar je to jedini argument protiv popovića? 3. Čiji ste vi botovi?

  • Kojić Vreme: 05.12.2014 13:47h

    Ne znam zašto odmah pljuvačina, a ljudi tek osnovali stranku. Pa da li ste vi svesni koliko je Popović cenjen u Rusiji. Ovakva stranka ne može nikako da škodi Srbiji.

  • Miloš Kraljevo Vreme: 05.12.2014 15:23h

    Opozicije u Srbiji trenutno nema, a stvaranje ovakve partije će je sigurno ojačati. Popović se zalaže za državotvornu politiku a naša država je nema. Tako da je besmisleno pričati da nam ovakva partija ne treba na političkoj sceni.

  • Lejla Vreme: 06.12.2014 02:32h

    Sto bi rekao kesic - budala ! :) To se odnosi na prvi genijalni komentar, koji uz sav trud nisam uspeo da skontam, a i iskreno, lik deluje prilicno neuroticno. I ja sam video takav komentar na vise mesta . Jedini ''argument'' jeste, zar nam treba jos jedna partija? Ne, ne treba genijalci, najbolje da jos 20 godina vrtimo dobru staru ekipu politicara koja evo vec, 20 godina pije krv gradjanima Srbije. Vrte se u krug i povraca mi se od istih. Hocemo novu energiju, hocemo novu partiju, hocemo da im damo sansu jer su je neki daleko gori imali i po sto puta. Ovi imaju pravo barem na tu jednu sansu...na jednu priliku da se pokazu !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP