Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

VERBALNO NASILJE

Poslanici Nove stranke i DS napustili sednicu parlamenta!

Autor: blic.rs | 27.10.2014 - 17:14:00h | Komentara: 8

Poslanici Nove stranke i Demokratske stranke napustili su sednicu Skupštine Srbije zbog "konstantnog verbalnog nasilja".

- Napustili smo sednicu zbog neprimerenog ponašanja većine. Ne dozvoljavaju nam da uzmemo reč. Nemoguć je kostruktivan razgovor. Oni blate protivnike i kad god nemaju adekvatan odgovor koriste se uvredama - kaže za Blic Borislav Stefanović, šef poslaničke grupe DS u Skupštini Srbije.

Skupština Srbije

Nezadovoljni tretmanom, poslanici opozicije napustili Skupštinu Srbije | Foto: Oliver Bunić

On optužuje poslnike vladajuće većine da žele da uvedu jednopartijski sistem, a do tada žele da što više izvređaju i oblate političke protivnike.
- Napustili smo sednicu danas, ali ne zauvek, jer ne želimo da građani koji su glasali za nas ostanu bez svojih predstavnika u Skupštini - kaže Stefanović
Tokom današnje skupštinske rasprave, opozicioni poslanici su u više navrata iskazivali nezadovoljstvo zbog načina vođenja rasprave.
Poslednji komentari
  • loli Vreme: 27.10.2014 18:18h

    podrska ds inovoj stranci,ovo je prevrsilo sve,em se nigde na tv nemogu pojaviti em i nedaju govoriti u skupstini

  • CIRINELA Vreme: 27.10.2014 19:04h

    Bili bi oni opozicija da se nisu svi pooboljevali od Althajmerove bolesti. ne secaju se ni da su bili na vlasti. Da mozda ne im je omiljen stav.

  • Džordžino Vreme: 27.10.2014 19:22h

    Majstori drame, ali odavno „pročitani“. Svaki njihov potez je potez očajnika, u želji da privuku medijsku pažnju i simpatije, da ne kažem, sažaljenje, glasačkog tela.

  • misho Vreme: 27.10.2014 19:33h

    gospodo iz opozicije,sada kada gledate poziciju pokušajte shvatiti da oni samo vas kopiraju u bahatosti,osornosti,nipodaštavanju.žalosno ali ovaj narod zaslužuje puno,puno bolje od onih 250.

  • birac Vreme: 27.10.2014 19:42h

    Nema opravdanja za nedolicno ponasanje u skupstini ma koja stranka da je u pitanju.Ali istine radi, Stefanovic je zaboravio da su se i on i njegovi u prethodnoj vlasti isto tako ponasali prema opoziciji.Svi se vade na onog drugog.Izvinite gospodo poslanici, NE MOZETE da napustate sednicu za sta dobijate debele pare.Taman posla da se napusti radno mesto samo zato sta se ljutim na direktora ili nekog kolegu! Mora da izdrzite sve sta vas snalazi jer je to debelo placeno nasim parama.A uz to bi trebali da se svi skupa pocnete pristojno i odgovorno ponasati. Sramota na sta lici skupstina!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP