Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PREKO FEJSBUKA

Premijeru Vučiću prete fizičkom likvidacijom

Autor: rts.rs | 24.03.2015 - 15:42:00h | Komentara: 2

Takozvana organizacija "Crna ruka Srbija" objavila je na svom fejsbuk profilu da organizuje javni lov na premijera Aleksandra Vučića, koji je, kako navode - pokušao da se preko BIA osveti Radomiru Počuči.

Tražiće objašnjenja: Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Oliver Bunić

U pretećem obaveštenju uz uvrede na račun premijera, "Crna ruka Srbija" saopštava da "je u svrhu njegove fizičke likvidacije mobilisano svo ljudstvo i sredstva koje stoje na raspolaganju toj organizaciji".
Radomir Počuča, nekadašnji voditelj TV Pink i dobrovoljac uhapšen je 17. marta na ratištu u Ukrajini, koje kontrolišu proruske snage.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je Odeljenje za visokotehnološki kriminal počelo istragu o pretnjama ubistvom upućenim premijeru Srbije Aleksandru Vučiću koje je na društvenim mrežama uputila takozvana organizacija "Crna ruka".


Stefanović na konferenciji za novinare nije, u interesu istrage, mogao da kaže odakle su došle pretnje, ali je naveo da je otkrivena jedna od zemalja iz koje je moguće da je pretnja upućena.


On je kazao da se sa policijom te države, iz koje se sumnja da su pretnje stigle, radi na otkrivanju IT adrese i potencijalnih počinilaca.


Ministar je rekao da očekuje da će vrlo brzo imati informacije od policije te države i da će istraga pokazati da li je reč o jednom licu ili o nekoj organizovanoj mreži.


"To ne zavisi od nas, oslonjeni smo na medjunarodnu policijsku pomoć te države, koliko brzo oni budu radili svoj posao, toliko brzo ćemo moći da imamo informacije", rekao je Stefanović.

Poslednji komentari
  • Vuk Mujović Vreme: 24.03.2015 17:57h

    Sada kada su rešili ovaj veoma ozbiljan problem pokušaja atentata, očigledno u organizaciji mlađih tinejdžera, mogli bi malo da se pozabave i razlogom pada helikoptera i agregatnim stanjem ministara koji su bili na dva mesta u isto vreme.

  • dasa Vreme: 24.03.2015 20:15h

    bez obzira koliko se ne slazemo u ovome sto radi ali ne odobravamo nikakve likvidacije ili kakve druge gluposti.ima institucije sistema i preko njih resavati sve.kad-tad.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP