Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ĐELIĆ NAJAVIO

Prijava protiv Cvijana

Autor: FoNet | 23.01.2013 - 12:33:00h | Komentara: 0

Poslanik Demokratske stranke (DS) Božidar Đelić najavio je danas da će DS podneti krivičnu prijavu protiv predsednika Odbora Skupštine Srbije za ustavna pitanja i zakonodavstvo Vladimira Cvijana zbog njegovih izjava o predsednici Vrhovnog kasacionog suda Nati Mesarović.

Vladimir Cvijan

Vladimir Cvijan | Foto: FoNet

Detalj vezan za taj slučaj je slika onoga što se danas dešava u Srbiji, rekao je Đelić i dodao da je činjenica da čim neko kritikuje ili optuži nekog iz vlasti, sutradan osvane na naslovnoj strani nekog tabloida.

On je u Kažiprstu B92 rekao da je dobar primer to što su demokrate postavile pitanja oko aranžmana sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima, iako nisu protiv njega.
- Pitanje davanja zemljišta strancima je osetljivo, Mađarska je to nedavno i zabranila. Zato smo formirali stručnu grupu kako bi se videlo da li je sve u skladu sa zakonom. A onda je krenula priča o tri bezimena biznismena, koji sve to koče - rekao je Đelić.
To me podseća na priču o izbornoj krađi, na priču o prisluškivanjima, to su ozbiljne stvari, a šta je sada sa time? Da li je politika spektakl? Da li se sada samo eksploatiše želja građan da se sprovode zakoni? Ili je to možda pokušaj da se disciplinuje opozicija, a sutra možda i celo društvo, upitao je Đelić.
Na pitanje da li se slaže sa pohvalama predsednika stranke Dragana Đilasa na račun energije Aleksandra Vučića, Đelić je je rekao da "energija može da proizvede mnogo vatre, ali može i da se iskoristi da pokrene jedan sistem".
Đelić je rekao i da je DS spremna za izbore, ali i da je njihovo raspisivanje "(Aleksandar) Vučićeva odluka".

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP