Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

IGOR MIROVIĆ TVRDI:

Pritisnućemo Pajtića

Autor: FoNet | 09.04.2013 - 22:15:00h | Komentara: 9

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) i predsednik Saveta te stranke za za Vojvodinu Igor Mirović rekao je da će ta stranka koristiti sva pravna i demokratska sredstva, pa i okupljanje ispred Skupštine kao pritisak da se spreči usvajanje Deklaracija o ustavno-pravnoj zaštiti Vojvodine Bojana Pajtića.

Igor Mirović

Pritisnuće Pajtića: Igor Mirović

Dobro je što je Ištvan Pastor odložio sednicu na kojoj je trebalo da se usvoji

”Deklaracija o ustavno-pravnoj zaštiti Vojvodine” Bojana Pajtića, ali nije dobro što i dalje postoji namera vladajuće strukture oko DS da taj pamflet
dospe na dnevni red, rekao je Mirović Novostima.

On je da će SNS na sednici Odbora za ustavno-pravna pitanja tražiti da Vlada Vojvodine povuče taj dokument jer se pojavio bez rasprave čak ni među vladajućim stranakama u Vojvodini.

Da bismo sprečili usvajanje tog pamfleta, koristićemo sva pravna i demokratska sredstva u skupštinskim klupama, iako smo u manjini. Ali, moram da naglasim da veliki broj udruženja i građana s kojima komuniciramo ima ideju da okupljanjem pred zgradom Skupštine Vojvodine izvrši pritisak na vlast, rekao je Mirović.

Ako se nedemokratskim sredstvima došlo do nekog dokumenta, onda je prirodno da se svim demokratskim sredstvima, pa i okupljanjem građana, može doći do političkog ishoda, jedinog razumnog da se taj iritirajući dokument povuče iz procedure, istakao je Mirović.

Poslednji komentari
  • Tatjaana Vreme: 10.04.2013 01:39h

    A od koga i cega me stiti taj dokument ? Sramot a,pokusavaju na sve nacine da izazovu incidente i zavadjaju ljude tamo gde nema potrebe.

  • Dusan Dule Vreme: 10.04.2013 01:41h

    Pajtic pokusava da zastiti sam sebe i svoje interese,al mu je kasno. Ovo ga sad tek kosta odlaskom odbornika i prelaskom u drugu stranku. Ne podrzavaju ga vise ni njegovi u ovoj suludoj ideji.

  • Ivaanaaa Vreme: 10.04.2013 01:43h

    Dokument da se povuce iz procedure ,dosta je vise njihovog bahatog ponasanja. Sad stite Vojvodinu kad su privredu unistili i sve opljackali ,a narod na ulici bez posla.

  • DSV Vreme: 10.04.2013 18:41h

    Neznam samo kako ce te ga "pritisnuti" Rukom ili . Pa on ima 2/3 poslanika iza sebe a tebe sa slike niko ili vecina u Novom Sadu posle "BEHATONA i DEVICA" ni da vide ,pa si zato "Kuca Poso " i nigde te nema . E da sad ces u Petak "da pritisnes nesto".Jedino da te podsetim Novosadska Mlekara ne radi NEMA JOGURTA ,a u Neoplanti mozda ima "belih Bubrega" .

  • NS2 Vreme: 10.04.2013 18:50h

    Behaton i Devic bili po "demokratskoj proceduri" .E puter ce se kad tad otopiti i onda cemo na sunce KO JE OJADIO GRAD NOVI SAD .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP