Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

SAOPŠTENJE

Pročitajte koja pitanja je DS postavio
Aleksandru Vučiću!

Autor: Fonet | 24.02.2013 - 11:11:00h | Komentara: 21

Povodom izjava Aleksandra Vučića u intervjuu Politici, Demokratska stranka (DS), oglasila se jutros saopštenjem u kojem predsedniku SNS, i prvom potpredsedniku Vlade postavlja nekoliko pitanja.

Izjavili ste da je većina medija i dalje pod kontrolom DS. Saopštite poimence koji su to mediji, pita ova stranka, navodeći spisak listova i televizija sa nacionalnom frekvencijom.
Naveli ste da je Srbija više napredovala za šest meseci, nego za prethodnih pet godina. Kažite građanima Srbije u čemu se taj napredak konkretno ogleda.

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Dalibor Danilović

Rekli ste da su neke stranke zarad nekoliko procenata glasova vodile kampanju za uništenje sopstvene države, sopstvenog seljaka, sopstvenog naroda. Kažite građanima Srbije koje su to stranke, ali kažite građanima i zašto nadležni ministar nije nedeljama upozorio građane da piju mleko koje po usvojenim evropskim standardima nije ispravno, a i sam je juče rekao da će biti bezbedno za sedam dana.

Zbog čega, sve dok to nije saoptštio pokrajinski sekretarza poljoprivredu, nije dao nalog da se to mleko povuče izprodaje, zašto nije odmah dao nalog da se farmama dostavi kukuruz iz robnih rezervi i njime zameni kukuruz koji je

izazvao povecanje aflatoksina u mleku, nego je to uradio tek pre dva dana?

Dragan Đilas

DS postavio pitanja Aleksandru Vučiću: Dragan Đilas | Foto: Oliver Bunić

Kad nam to sve kažete, onda od vas očekujemo da pokrenete izmenu zakona i podignete dozvoljeni procenat aflatoksina u mleku, pošto ako ovi procenti nisu opasni po zdravlje, nema potrebe da u zakonu i dalje stoje takva ograničenja.
Pošto ste optužili predsednika DS zbog stava da ova Vlada nudi više u pregovorima za Kosovo nego što to zapad traži, kažite građanima Srbije kada je bilo ko iz Evropske unije tražio da Srbija podrži dobijanje stolice u Ujedinjenim nacijama za Kosovo, što je, kao što znate, ponudio formalni
predsednik Vlade gospodin Ivica Dačić.
Pošto smo mi koji se više od dvadeset godina borimo za Srbiju u Evropi antievropljani, a vi koji se za Evropu zalažete poslednjih godinu dana pravi Evropljani, iskreno vas molimo da sledeći put kad krenete put Evropske unije ne zovete da sa vama krene Milica Delević, članica predsedništva DS, već da povedete nekog od proevropskih članova predsedništva SNS kao što su Vulin, Drecun, Bašanović, Saš Mirković, Igor Mirović i njima slični.
Sigurni smo da će njih Evropa mnogo bolje razumeti nego bilo kog člana predsedništva antievropske DS, navedeno je u saopštenju demokratske stranke.
Poslednji komentari
  • ViktorKV Vreme: 24.02.2013 11:36h

    Mislim da su ovo smesna pitanja, na koje ce Vucic lako i konkretno odgovoriti. Steta sto brzo zaboravljaju sta su uradili ovoj drzavi i koliko su je opustosili pripadnici DS. Ne znam od cega je njihov obraz, djon bi se postideo. Davljenik se za slamku hvata, dace bog da i ta slamka pukne i da nestanete

  • zeka Vreme: 24.02.2013 12:11h

    Pa i u Rači, o neispravnosti vode niko ne obaveštava građane i zagađena voda se pije nekoliko dana. Povraća narod, ima mučnine, viruse, alergije...

  • 1389НЕМАПРЕДАЈЕ Vreme: 24.02.2013 12:12h

    Ови жутаћи сваким даном све више тону и тону. Све више се понижавају. Па, Вучић ће на ово само да се насмеје. Само напред , мајко Србијо, да ови више никад не дођу на власт. 12 година крађе превише је. Адиос!

  • Mila Vreme: 24.02.2013 12:23h

    Da sam na Vučićevom mestu, znate kad bih vam odgovorila na sva vaša pitanja? NIKAD. Niste zaslužili da vam se bilo ko obraća i odgovara na vaša pitanja. Svakome je jasno šta vi radite. Skrećete pažnju, pre svega sa RBV i silnih pljački u pokrajini.

  • M.Bosanac Vreme: 24.02.2013 12:45h

    Toliko malicioznosti i cinizma na jednom mestu odavno nisam procitao!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP