Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

SAMO BAHATO

Prva dama od 10.000 dolara!

Autor: | 15.05.2014 - 20:00:00h | Komentara: 23

Zahvaljujući prvoj dami Srbije Dragici Nikolić, naša zemlja, ako ništa drugo, bar može da se pohvali da je u samom svetskom vrhu kada je reč o modi.

Prva dama u kompletu zlata vrednom

Prva dama u kompletu zlata vrednom

Supruga predsednika Tomislava Nikolića rame uz rame je i sa Monikom Beluči i sa Madonom, a to je dokazala i na nedavno održanom dobrotvornom balu za prikupljanje sredstava za rekonstrukciju Umetničkog paviljona „Cvijeta Zuzorić“, odevena od glave do pete u garderobu kuće „Dolče i Gabana“.
Te večeri, kada je prikupljeno oko 40.000 dinara od prodaje kataloga programa i tombole, Dragica je blistala u garderobi od 10.586 dolara (889.224 dinara), što je oko 20 prosečnih srpskih plata.

FOND: Što ne pitate za porodilišta

Na naše pitanje odakle supruzi predsednika Srbije novac za skupe modele poznatih italijanskih kreatora, Iva Žikić, bliska saradnica Dragice Nikolić u njenoj fondaciji, izbegla je da odgovori.
- Mislila sam da ćete me pitati nešto o porodilištima koja smo otvorili... Hvala vam i doviđenja - poručila nam je Iva Žikić.

Supruga Tomislava Nikolića se na dobrotvornom balu, čiji je bila pokrovitelj, pojavila u čipkanom bež sakou sa crnom kragnom i crnoj suknji, a nosila je i crne cipele sa šnalom u obliku mašne. Kako bi sPve izgledalo besprekorno, Nikolićeva je čak i torbu uklopila sa suknjom. Iako je premijeru te odevne kombinacije imala još 1. aprila, na sastanku sa suprugom predsednika Češke Ivanom Zemanovom, Dragici nije smetalo da se isto odevena pojavi i 8. maja. Oni koji bi rado da kopiraju modni stil supruge predsednika Nikolića moraju da znaju da je to bez više hiljada dolara nemoguće.
Naime, samo torba, srednje veličine, koju je Nikolićeva nosila te večeri, kako stoji na sajtu te modne kuće, košta 2.795 dolara, što je otprilike pet prosečnih plata u Srbiji. Inače, takva mala torba košta 1.195 dolara, a velika vrtoglavih 3.200 dolara.

Tomislav Nikolić

Tomislav Nikolić: Supruga mu ima skup ukus

Dame koje bi da imaju suknju sličnu Nikolićevoj bez najmanje 1.350 dolara, ili oko dve i po prosečne plate u Srbiji, ne treba da idu u kupovinu, dok one koje bi želele isti sako kao Dragičin moraju da znaju da je iz starije kolekcije, a od 5.246 dolara, što je oko 10 prosečnih neto plata, koliko je u početku koštao, danas se može pazariti i za 1.600 dolara, na sniženju, odnosno za tri prosečne srpske plate. Popularni italijanski dizajneri imaju i cipele sa šnalom u obliku mašne koje nisu baš iste, ali jesu slične Dragičinim, a njihova cena je na sajtu poznatih dizajnera 1.195 dolara, odnosno skoro dve i po prosečne neto plate u Srbiji.

Dragičina torba - Tomina plata i po

Kako bi mu supruga blistala na prijemima, predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću sigurno nije nimalo lako sa platom od tričavih 150.000 dinara jer samo za torbu svoje supruge mora da da čak jednu i po platu.

Poslednji komentari
  • Bora Vreme: 16.05.2014 00:02h

    Voleli bi da saznamo kako je Gospodja ovo zaradila da moze sebi da dozvoli ovakav luksuz ,a nas narod nema ni za hleb,takvog smo predsednika hteli da bi joj to omogucili takav luksus, Pitam se kako se gospodja oseca tako oblacena u drustvu naroda koji jedva kraj sa krajem sastavi,,

  • ranko Vreme: 16.05.2014 00:16h

    bas bih voleo da cujem sta bi Vucic rekao da zna za ovo!!!

  • Klaka Vreme: 16.05.2014 06:00h

    Da li ste čuli onu priču kad se opanak popapuči?

  • Bojan Vreme: 16.05.2014 07:40h

    Pa dobro ipak je skromna dva puta je obukla isto. Znaci 5000$ po oblacenju. Za mene je to OK

  • rasa Vreme: 16.05.2014 07:46h

    pa mnoge su se pre i skuplje oblacile i od drzave uzimale pa niste pisali ama bas nista ,tako da i treba da nosi skuplju odecu nece valjda da se oblaci kod kineza

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP