Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

CIRKUS U SKUPŠTINI

Psihijatrijski obračun DS i SNS!

Autor: B. R. | 05.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 5

Dušan Vujović, donedavni ministar privrede, ubuduće će upravljati novcem građana Srbije jer je na jučerašnjoj vanrednoj sednici srpskog parlamenta izabran za ministra finansija.

Dušan Vujović  juče izabran za  ministra finansija

Dušan Vujović juče izabran za ministra finansija | Foto: B. Petrović

Pre Vujovića, na čelu Ministarstva finansija nalazio se Lazar Krstić, koji je 12. jula podneo ostavku na tu funkciju. Za izbor Vujovića glasalo je 175 poslanika, a protiv je bilo devet od ukupno 184 poslanika koji su bili u sali. Izbor Vujovića podržali su poslanici vladajuće koalicije, dok su poslanici opozicije bili protiv. Od opozicionih stranaka, samo je SDA Sandžaka podržala izbor Vujovića.


Inače, sednicu parlamenta obeležile su oštre reči između naprednjaka i demokrata, a poslanici DS-a juče su i napustili salu, nakon što su u verbalni duel ušli šefovi poslaničkih grupa SNS-a i DS-a Zoran Babić i Borko Stefanović. Stefanović je komentarisao izlaganje naprednjaka uz opasku „i bubanj kad je prazan, jako se čuje“.
Za reč se javio Babić, koji je poslaniku DS-a ponudio besplatno lečenje kod, kako je kazao, njegove prijateljice koja je psihijatar. Stefanović je nakon toga novinarima rekao da nije u redu što je predsedavajući dozvolio da šef naprednjaka vređa demokrate bez opomene.

- Razumem da su im ostale rupe od bedževa, ali mi ih nećemo popunjavati. Ono je najsramnije moguće ponašanje, da Babić određuje da njegov psihijatar mene treba da leči - kazao je Stefanović.
Nakon toga svi poslanici DS-a su izašli iz sale i vratili se kasnije da glasaju.
Poslednji komentari
  • CIRINELA Vreme: 05.08.2014 07:53h

    Dok je Boris Tadic bio clan DS-a ta stranka je imala psihijatra za lecenje. Mislim da posle njegovog odlaska treba da prihvate ponudu besplatnog lecenja.

  • Žmirkavi Vreme: 05.08.2014 09:33h

    Treba im svima IQ test, ko ga ne položi, napolje iz skupštine.Imbecilni dvojac Maja-Babić prednjači u nebulozama i vređa inteligenciju svih normalnih ljudi.

  • Darko Vreme: 05.08.2014 10:49h

    Vujović je prošao sve kurseve Čikaške škole neoliberalizma u Ukrajini. Sad je krvava šapa iz Vatikana instalirala svog čoveka u Srbiji. Sad će Vujović daproda EPS i Telekom i izvrši reforme i fiskalnu konsolidaciju tako da ćemo svi da pocrkamo. Hitno moramo: 1.)Proglasiti bankrot, jer smo po stotinu puta vratili katoličke kredite 2.)Ukinuti katolički model vlasti 3.) Postaviti jednog Visokog predstavnika da uprvlja sa nama. Spas nam je u proizvodnji organske hrane. Vatikan Zapad hrani sa GMO, svi su Gains XXXXX 200 kg..

  • Anja Vreme: 05.08.2014 14:18h

    Ne treba da nas interesuju njihova prepucavnja, vec treba da se brinemo jer se nastavlja urusavanje Srbije i njihovo bogacenje. G.Vujovic sigurno ne radi za male pare, a mere koje predlaze i sprovodi su na novou prosecnog ekonomiste. Ova drzava ima strucnjake koji bi za male pare sprovodili reforme .

  • bojann90 Vreme: 06.08.2014 11:44h

    Ponasanje DS NULA!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP