Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

NAPUSTILI SANDU, PA SE MEĐUSOBNO POSVAĐALI

Pukla tikva među Koštuničinim ljudima

Autor: M. K. | 13.11.2014 - 07:45:00h | Komentara: 1

Nekadašnji funkcioneri Demokratske stranke Srbije i najbliži saradnici Vojislava Koštunice, a koji su napustili tu partiju odmah pošto je to učinio Koštunica, više nisu u tako dobrim odnosima.

Napustili Sandu, pa se međusobno posvađali

Napustili Sandu, pa se međusobno posvađali | Foto: Petar Dimitrijević

Kako “Alo!” saznaje, Dejan Mihajlov i Dragan Jočić odlučili su da ne pristupaju Državotvornom pokretu Srbije, koji, između ostalih, osnivaju Slobodan Samardžić i Petar Petković. U tu priču ne uključuje se ni Milovan Milošević, nekadašnji predsednik Izvršnog odbora DSS-a.


Inače, “Alo!” je prvi pisao da Koštuničini ljudi osnivaju novu stranku, a naše pisanje je nedugo potom potvrdio Slobodan Samardžić navodeći da će se ona zvati Državotvorni pokret. “Alo!” je tada pisao da će u osnivanje nove stranke, kako su tvrdili naši izvori, biti uključeni ili će pružiti podršku, osim Samardžića i Petkovića, i Dragan Jočić, Vladeta Janković, Dejan Mihajlov, Aleksandar Nikitović i drugi. Međutim, Mihajlov i Jočić, kao i Milovan Milošević, odlučili su da ne pristupaju Državotvornom pokretu.
U toj priči, kako saznajemo, nema ni Nikitovića. To samo ukazuje da se stvari među Koštuničinim ljudima i nekada najbližim saradnicima ne odvijaju najbolje.

Oni, kako tvrde naši izvori, zasad ne planiraju da prave svoju stranku. Inače, Inicijativni odbor Državotvornog pokreta Srbije (DPS), čine osim Samardžića i Petkovića, i Donka Banović, Milica Vojić Marković, Bojana Aleksić i Vladimir Gvozdenović, a svi oni će sutra javnosti predstaviti razloge i ciljeve osnivanja Državotvornog pokreta Srbije. Tada će biti predstavljen i Proglas o osnivanju DPS-a, koji su podržale i ugledne javne ličnosti Srbije. Podršku osnivanju DPS-a dali su Koštunica, Vladeta Janković, Bora Đorđević i drugi.
Poslednji komentari
  • Momcilo Vreme: 13.11.2014 10:44h

    Puna podrska za Sandu i DSS a dobro je sto ovi ljigavci odose zajedno sa dr.Kostunicom koji je pokazao da je ipak los covek.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP