Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

NA SAV GLAS

Radikali optužuju: Nikolić dobio pet miliona evra od Miškovića, a Vučić milion od Caneta? (VIDEO)

Autor: Beta | 25.02.2013 - 21:49:00h | Komentara: 20

Za vreme predizborne kampanje 2008. godine, predsednik Srbije Tomislav Nikolić dobio je pet miliona evra od Miroslava Miškovića, tvrdi Milorad Mirčić potpredsednik SRS. Mirčić tvrdi i da je Aleksandar Vučić u isto vreme od Stanka Subotića Caneta primio milion evra.

Milorad Mirčić

Milorad Mirčić | Foto: Nenad Mihajlović

Potpredsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Milorad Mirčić izjavio je danas da je predsednik Srbije Tomislav Nikolić dobio pet miliona evra od Miroslava Miškovića za vreme predizborne kampanje 2008. godine.

Tomislav Nikolić

Tomislav Nikolić | Foto: Reuters

Mirčić je na konferenciji za novinare u Novom Sadu optužio i predsednika Srpske napredne stranke (SNS) i prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da je u isto vreme od Stanka Subotića Caneta primio milion evra.

Stanko Cane Subotić

Stanko Cane Subotić | Foto: Patris Moullet

"Podatke do kojih je došao Vojislav Šešelj tek sada iznosimo u javnost samo zato što smo sada došli do detalja, nepobitnih dokaza i tačnih iznosa koje su dobili Nikolić i Vučić. Jednostavno, nismo hteli da licitiramo", rekao je Mirčić.

če

Vojislav Šešelj | Foto: AP

On je pozvao nadležne, posebno javnog tužioca za organizovani kriminal Miljka Radisavljevića, da detaljno ispitaju ceo slučaj "jer je SRS oduvek insistirala na tome da se stane na put kriminalu i korupciji".

Ne voli gotovane: Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Oliver Bunić

"Ne znam gde je taj novac nestao niti na šta je potrošen. Jedino što znam jeste da SRS u predizbornoj kampanji nije dobila od Nikolića i Vučića ni jedan evro cent", kazao je Mirčić.

Dok je u pritvoru, bez privilegija: Mišković

Miroslav Mišković | Foto: Zoran Ilić

SNS: Notorne laži SRS!

Princip kreiranja političkog programa zasnovan na stvaranju "izdajnika" među
istinskim borcima za konačan obračun sa korupcijom i kriminalom, još jednom je na snazi među ciničnim vođama Srpske radikalne stranke, saopštila je večeras Srpska napredna stranka Novog Sada (SNS).

Srpska napredna stranka

Novosadska SNS u saopštenju je ocenila da je potpredsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Milorad Mirčić izricanjem notornih laži, o predsedniku države Tomislavu Nikoliću i predsedniku SNS Aleksandru Vučiću, pokazao koliko je kratak put od ljutog protivnika "žutog režima" do "drvenog advokata" Bojana Pajtića i zaštitnika njegovih politikantskih načela.

Rezultati rada Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića uveliko se vide, a poverenje Srbije u njih raste iz dana u dan. Nikakvi cinični pokušaji "maskiranih Pajtićevih glasnogovornika" neće prekinuti put Srpske napredne stranke ka konačnoj pobedi nad kriminalom i sveopštom korupcijom,
kaže se u saopštenju.

Poslednji komentari
  • Vladi-m-i-r......... Vreme: 25.02.2013 16:00h

    Sjajna vest.

  • Ne verujem Vreme: 25.02.2013 16:39h

    Ne verujem da su Nikolic i Vucic mutivode, a za radikale to tvrdim. Kako ne uvide da je njihova politika daleko prevazidjena kao i njihovi politicki maniri pljuvanja na bolje od sebe.

  • bravo Vreme: 25.02.2013 18:34h

    ljudi moji,koje ovaj i o cemu on sada prica.sto je do sada cutao.ili se naknadno opametio ili verovatno nije smeo da ovo kaze nikome.koliko mu narod veruje najbolje su pokazali izbori.zbog njegovog radikalizma radikalno je nestala i stranka kojoj pripada.daleko ce ovaj da dogura.srecno mu bilo.

  • Zak Vreme: 25.02.2013 18:51h

    Pa to se zna odavno ,samo suma je bila nepoznata,ko niue dobiuao lovu od Miska i Zabca, vraca kum lepo

  • Ratko Mladic Vreme: 25.02.2013 19:59h

    Treba porusiti celu vladu i za Ministri i predsednika staviti neke seljake koji nemaju veze ni sa Miskovicem, a ni sa ostalom bandon

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP