Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

TADIĆ:

Razumem Vučića i smejem se!

Autor: Ekipa Alo! | 20.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 7

Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, razgovarao je juče u Banjaluci sa počasnim predsednikom Demokratske stranke i bivšim predsednikom Srbije Borisom Tadićem, koji boravi u privatnoj poseti RS.

Stari jarani:  Tadić i Dodik

Stari jarani: Tadić i Dodik | Foto: Nenad Đorđević

Govoreći o rekonstrukciji srpske vlade, Tadić je odgovorio da razume Aleksandra Vučića jer se i on nalazio u sličnoj poziciji, ali da mu „cela situacija liči na špansku seriju koju posmatra sa osmehom“. Tadić je ocenio i da postoji dobra saradnja vlada Srbije i RS, za šta su postavljeni dobri temelji u vreme kada je bio predsednik Srbije.

Prema njegovim rečima, nedostaju jedino dogovori o investicijama. Tadić je dodao da odnose RS i Srbije treba produbljivati, kao što je i potrebno da se jačaju veze i nacionalne institucije, bez čega nema postojanja srpskog naroda. On je rekao i da ne postoje prijateljske relacije između zvaničnika RS i Srbije kao što je ranije bio slučaj, ali da ih treba izgrađivati i da se u to ne bi mešao.

Poslednji komentari
  • milorad Vreme: 20.07.2013 07:55h

    neverovatan obrt u glavama Srba ...nista patriotizam ,nista vera ,Crkva ,tradicija ,preci.....odricanje dela svoje teritorije NIJE jos zabelezeno u istoriji naroda .DSS jedina svetla tacka sa Dverima i SRS.

  • gavrilovic Vreme: 20.07.2013 08:41h

    Stravicni tipovi.

  • Mijusa Vreme: 20.07.2013 09:54h

    Koji crni patriotizam kad nema ker za šta da nas ujede? Proći će mi mladost u patriotizmu, a od države dobijam samo kazne za parkiranje i sitne saobraćajne prekršaje, svakodnevne pretnje da će da mi isključe struju itd. Koliko država voli mene toliko volim i ja nju, istom merom.

  • aca, niš Vreme: 20.07.2013 11:44h

    Pa, dokle će ovać paun da ubeđuje Srbiju da nije njega bilo mi ne bi smo bili, umesto da kaže - ja sam vaša propsat. Veća od Miloševića i Tita, zajedno. A Dodik sam pokazuje koje je to dvolično stvorenje. Sramota, obojica ste - bljak.

  • Mira Vreme: 20.07.2013 12:03h

    Molim patriote da mi objasne dali se patriotizam jede ,dali se sa njim mogu platiti računi ,kupiti lekovi ,lečiti naša bolesna deca ,kupovati odeća obuća ? Da li od patriotizma mozemo da preživimo ako nemamo posao ,nemožemo da se lečimimi i ako zbog neplaćenih računa dođu privatni izvršitelji da nam plene one stvari koje su starije i od nas samih da li će tad da nam pomogne patriotizam? Ili smo mi manje patriote od njih ?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP