Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

KONFLIKT U SKUPŠTINI

Rističević Veselinoviću: Pazi da se ne povrediš!

Autor: Tanjug | 06.07.2015 - 13:50:00h | Komentara: 1

Poslanik Pokreta za preokret Janko Veselinović izjavio je danas da je bio prinuđen da napusti skupštinsku salu zbog fizičkih pretnji koje mu je uputio poslanik SNS Marjan Rištičević, a iz te stranke mu je odgovoreno da svoju političku vidljivost gradi na konfliktima i svađama.

Marijan Rističević,  poslanik SNS

Marijan Rističević | Foto: Aleksandar Levajković

Veselinović tvrdi da mu je tokom rasprave o potvrđivanju Sporazuma država članica Severnoatlantskog ugovora i ostalih država učesnica u "Partnerstvu za mir" o statusu njihovih snaga, sa nekoliko dodatnih protokola, Rističević rekao da mu preti opasnost da će se povrediti.

- Bio sam prinuđen da napustim salu posle fizičkih pretnji gospodina Rističevića koje mi je rekao da mi preti opasnost da ću se povrediti - rekao je Veselinović, navodeći da predsedavajući Igor Bečić na to nije reagovao.

Veselinoviću je u sali odgovorio Bečić, koji je rekao da bi sigurno stao iza svakog poslanika kome je prećeno, ali da nije čuo da se Rističević njemu obratio.

Šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić rekao je novinarima da Veselinović svoju političku vidljivost gradi na svađama i konfliktima.

Babić je rekao da je današnja rasprava o potvrđivanju sporazuma donela najveći stepen saglasnosti svih poslaničkih grupa i da mu je žao što je Veselinović izašao iz tog saglasja i da je pokušao da unese u parlament svađu sa susednom Mađarskom.

"Nikakve pretnje od strane Rističevića nije bilo", poručio je Babić, navodeći da se politika SNS zasniva na argumentima i dijalogu.

Veselinović je, inače, tokom rasprave rekao da će uskratiti podršku ratifikaciji tog sporazuma, zbog najave Mađarske, koja je članica NATO, da će podići zid na granici sa Srbijom.
Poslednji komentari
  • ds Vreme: 07.07.2015 13:47h

    Ima ili nema komentara o ovoj SVETOJ KRAVI?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP