Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

HIT BIOGRAFIJA DRŽAVNE SEKRETARKE STANE BOŽOVIĆ

Rođena sam usred ljute zime, ispod hladne i visoke planine Bjelasice, pored bistrog i brzog Lima!

Autor: | 26.12.2013 - 14:46:00h | Komentara: 6

Sasvim je normalno da političari imaju svoje internet sajtove te je takav slučaj i sa Stanom Božović, državnom sekretarkom Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike. Ipak ne mogu se svi političari pohvaliti sa tako živopisnom biografijom kakva je objavljena na sajtu ove političarke.

Zapanjena krađom od invalida: Stana Božović

Stana Božović | Foto: Vesna Lalić

U celosti vam prenosimo prvi pasus hit biografije državne sekretarke Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike sa njenog internet sajta www.stanabozovic.rs:

"Rođena sam 15.januara 1962. usred ljute zime, u Beranama, ispod hladne i visoke planine Bjelasice, pored bistrog i brzog Lima. Te zime bivalo je i do minus 27 stepeni, a ulice su bile samo uzani tuneli između visokih zidova od snega. Rođena sam u porodici Vulevića, poreklom od plemena Vasojevića koji dođoše iz Stare Raške i bila sam drugo dete po redu od nas tri brata i dve sestrice. Moj najstariji bratić Nenad nije znao baš dobro da govori kad sam se ja rodila i ime Stana nije znao da ponovi, ali me je stalno zvao Beba: te beba plače, te beba spava... I dan danas me zato svi od milošte zovu Beba."

Kompletnu biografiju ali i slike iz detinjstva Stane Božović možete pogledati OVDE.

Poslednji komentari
  • miki Vreme: 26.12.2013 15:09h

    dace Bog da se tamo sto pre vrati!

  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 26.12.2013 15:19h

    Мало ми је то све бизарно и скоројевићко.

  • Aleksandar Vreme: 26.12.2013 18:10h

    Jbt, pa jel ima neki političar da je SRBIN IZ SRBIJE ili iz Beograda, pa zar smo svi mi nesposobni i reterdirani da nam državu vode Crnogorci, ovi iz unutrašnjosti ili iz bivših republika i pokrajina. E zato MOJA SRBIJA I NESTAJE. Ne nego creva se daleko vuku, bem ti dravu.

  • Robin Hud Vreme: 26.12.2013 18:23h

    Drugo opstinsko javno tuzilastvo u Beogradu podiglo je optuznicu protiv bivseg gradskog sekretara za socijalnu i decju zastitu Stane Bozovic zbog krivicnog dela zloupotrebe sluzbenog polozaja. Optuznica je podignuta i protiv bivseg direktora preduzeca "Centro-proizvodnja koop" Laze Kukobrata zbog krivicnog dela zloupotrebe sluzbenog polozaja, navodi se u saopstenju tog tuzilastva. Kukobrat je osumnjicen da je u periodu od 3. do 26. aprila 1999. godine pribavio protivpravnu imovinsku korist u iznosu od oko 610 000 dinara. Stana Bozovic je optuzena da je sa umisljajem podstrekivala Kukobrata da potpise ugovore o asignaciji i da se odrekne dela dohotka svog preduzeca u iznosu od oko 10 odsto. Da li su Vucicu potrebni u stranci i u vladi ovakvi kadrovi????

  • duska Vreme: 27.12.2013 16:59h

    A ja sam rodjena u Visegradskoj 26, Beograd, Srbija i ne zivim u Crnoj Gori i nemam dve drzave, pljuvali ste i pljujete po nama al svima je lepo u Beogradu, sto se ne zaposli u Podgorici, Tivtu...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP