Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ANALIZA

RRA: Aktivnosti SNS najzastupljenije u programima TV stanica!

Autor: Beta | 25.02.2014 - 11:10:00h | Komentara: 3

Predizborne aktivnosti Srpske napredne stranke (SNS) bile su najzastupljenije u programima domaćih radio i TV stanica posvećenim izborima, pokazao je izveštaj Republičke radiodifuzne agencije (RRA) o nadzoru nad radom emitera u prve dve sedmice kampanje.

RRA

RRA

 RRA je zaključila da u periodu od raspisivanja izbora 29. januara do 12. februara na programima domaćih radio i TV stanica nije bilo predizbornih oglasnih poruka, plaćenih termina, kao ni specijalizovanih predizbornih emisija, već su izborni sadržaji emitovani u redovnim informativnim emisijama. 

Prema izveštaju, najveću zastupljenost u tim programima imala je SNS sa 24,67 odsto, sledi Demokratska stranka (DS) sa 21,08 odsto, a na trećem mestu je lista Nove demokratske stranke (NDS) koju predvodi Boris Tadić sa 17,43 odsto, dok su ostale izborne liste pojedinačno imale zastupljenost manju od 10 odsto. 
Aktivnosti SNS bile su najviše zastupljene na prvom i drugom programu RTS-a, na prvom i drugom programu Radio-televizije Vojvodine, TV Pink i TV B92. 
Na Televiziji Prva najzastupljenija bila je NDS, dok su aktivnosti DS-a bile najzastupljenije na programima Hepi televizije, navodi se u izveštaju RRA. 
U prve dve sedmice kampanje najviše predizbornog programa imala je Televizija B92, slede RT Vojvodine, TV Pink i potom prvi program RTS-a, navodi RRA. 
Poslednji komentari
  • Драгорад Жванић Лобас Vreme: 25.02.2014 11:21h

    Чиме мере.

  • omladinac Vreme: 25.02.2014 18:34h

    ne bih ja to nazvala najzastupljenijim,vec su u strahu za svoje procente,kao sto upadaju gradjanima po kucama,varaju narod,tako preko tv manipulisu....SPS ne prica mnogo jer oni to cine svojim radom i delima

  • normalno Vreme: 26.02.2014 02:17h

    Najveći pa najzastupljeniji.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP