Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

SOCIJALISTI ZNAJU KOGA NE DAJU

Ružić: Bajatović ne može da bude tema rekonstrukcije!

Autor: Ekipa Alo! | 11.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 8

Iako je vrh Srpske napredne stranke spreman da u najavljenoj rekonstrukciji Vlade smeni 20 svojih funkcionera, među kojima su i tri ministra, za sada nema naznaka da su Ivica Dačić i Mlađan Dinkić spremni da ozbiljno prihvate ovaj izazov i odreknu se svojih kadrova!

Branko Ružić

Branko Ružić

Prvi čovek Regiona već je poručio da su njegovi ministri najbolji kadar URS-a, a socijalisti, koji još ne znaju ko će otići posle rekonstrukcije, znaju ko neće! Tako je šef poslaničke grupe SPS-a u Skupštini Srbije Branko Ružić poručio da smena Dušana Bajatovića sa čela “Srbijagasa” uopšte ne može biti tema.


- On je uradio mnogo na poslovanju “Srbijagasa” i socijalnoj politici koju Srbija vodi preko tog preduzeća. Vlada funkcioniše kao tim, nema potrebe za uskostranačkim elaboracijama nekih stranačkih funkcionera - poručio je Ružić i ocenio da je Vlada postigla velike rezultate na realizaciji ciljeva iz ekspozea premijera. Pored Bajatovića, za njega nije tema ni potencijalan dolazak Aleksandra Vučića na premijersko mesto.

- Nisam shvatio da je to tema o kojoj se raspravljalo - odgovorio je Ružić komentarišući izjavu Nebojše Stefanovića da bi lider SNS-a bio i najbolji predsednik Vlade. On je najavio i da će socijalisti do 17. jula završiti stranačke konsultacije o rekonstrukciji Vlade.
Poslednji komentari
  • misho Vreme: 11.07.2013 07:20h

    a što bajatović ne bi mogao otići u paketu sa ostalim sps kadrovimae.nije on beli medved.cilj rekonstrukcije vlade je I sklanjanje korumpiranih kadrova koji su za svoj nerad odgovorni vladi ali I neizbor onih koji su se ogrešili I u privatnim transakcijama I moralno se urušili.u svemu tome ružiću nađi sebe.

  • Comel Vidra Vreme: 11.07.2013 08:21h

    da, da. naprednjaci će da smene svoje a vi da ostavite vase lošpove. pa to nije u redu. najvise skripi u ursu i spsu.

  • Radiša Vreme: 11.07.2013 09:23h

    Ružiću ti i Bajatović ne možete da budete tema rekonstrukcije, jer bagerima kradete za Dačića. Moramo ...... ove uličare i postaviti Visokoge predstavnika da upravlja sa nama!

  • Анастасије Вукобрадовић Долц Vreme: 11.07.2013 10:55h

    Ево нама избора до краја године.

  • DSV Vreme: 11.07.2013 11:10h

    SRBIJA-GAS jeu GUBITKU milijardu Eura ! Gospodine ,mada to nisi on i ti ce te biti PREDMET ne rekonstrukcije nego resenje"prve ulice" .Sta puni SPS kasu PLJACKA NAROD , BRANE GA RUSI ,ma nosite se ....A vas redakcijo molim da objavite je LOPOVI SE MORAJU PRONACI -MILIJARDA NIJE ISPARILA !A najodgovorniji je onaj KO JE PRIMAO 20.000 EURA MESECNO :znate sta Ruzicu "ulica ce se kad tad desiti -a Bagera ima jos" . Dosta je PLJACKE NARODA !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP