Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

DEMANTUJE

Ružić: Nema pobune u SPS!

Autor: FoNet | 01.06.2013 - 13:00:00h | Komentara: 0

Nema nikakve pobune u Socijalističkoj partiji Srbije (SPS), organi funkcionišu u skladu sa Statutom, a manir medijskog spinovanja i sazivanja sednica u ime člana Predsedništva ne govori o lošoj nameri Novice Tončeva, već o manjku političkog iskustva, izjavio je predsednik Izvršnog odbora SPS Branko Ružić.

Ružić je, u intervjuu listu Danas, povodim inicijative Tončeva i 30 opštinskih odbora za sazivanje sednice Glavnog odbora SPS, rekao da sednice saziva "funkcioner koji je za to vlastan", a da mediji nisu mesto gde se utvrđuju činjenice.

Branko Ružić,  potpredsednik  kluba, već desetak  dana nagovara  Krstajića da  se vrati, iako  ga je Đura oterao  krajem 2011. g

Branko Ružić

 Na pitanje da li su istinite spekulacije da je on u nekoj vrsti sukoba sa predsednikom SPS Ivicom Dačićem zbog istrage o Galenici, u kojoj navodno brojni tragovi o malverzacijama vode baš do kadrova socijalista, Ružić je odgorovio da su to "samo spekulacije onih koji misle da mogu da uruše SPS".
"Isuviše smo mi tvrd orah da bi tako lako neko mogao da nas dezintegriše", konstatovao je on.
Komentarišući činjenicu da je potpredsednik SPS Dušan Bajatović neprekidno na meti pisanja medija, i to zbog insistiranja Srpske napredne stranke da se ispita poslovanje Srbijagasa, na čijem je čelu, Ružić je ocenio da je Bajatović jedan od najboljih menadžera u Srbiji.
Bajatović je, smatr on, personifikacija realizacije strateškog projekta gasovoda "Južni tok" i čovek koji je "više uradio za ovu državu nego bilo koji pojedinac koji ga kritikuje", pa bi zato SPS trebalo da se ponosi njime.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP