Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

STRANKE NEĆE DA NAM KAŽU KO ĆE VLADATI AKO GLASAMO ZA NJIH

Samo demokrate nude imena ministara!

Autor: M. Keranović | 07.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Iako je do izbora ostalo desetak dana, većina stranaka sa kojima smo razgovarali, osim kandidata za premijera, nema ili ne želi da građanima otkrije ko su njihovi kandidati za ministre.

Bojan Pajtić privreda

Bojan Pajtić privreda

To je slučaj i sa naprednjacima, socijalistima, liberalima, Tadićevim NDS-om i Koštuničinim DSS-om. Kad je reč o demokratama, kod njih je obrnuta situacija. Kndidata za predsednika Vlade ne pominju, ali zato javno govore o pojedinim kandidata za ministre.

Miodrag  Stojković prosveta

Miodrag Stojković prosveta


U DS-u ističu da su njihovi kandidati i za poslanike, ali i za ministre „ljudi koji su stručni i koji podršku traže na osnovu svog rezultata, znanja i iskustva, a ne partijske knjižice“.

Vesna Rakić Vodinelić  pravda

Vesna Rakić Vodinelić pravda


- Vojvodina će za četiri dana dobiti nagradu „Financial Timesa“ za najbolji region za investicije u Evropi. Ko zna više o privlačenju stranih investicija i otvaranju novih radnih mesta od Bojana Pajtića? Poljoprivreda je najbolje uređena u Vojvodini, gde o njoj vodi računa DS i Goran Ješić.

Dušan  Milosavljević zdravlje

Dušan Milosavljević zdravlje

U oblasti obrazovanja, nauke i prosvete, nema kvalifikovanijeg od Miodraga Stojkovića ili Srbijanke Turajlić, a u oblasti pravosuđa od profesorke Vesne Rakić Vodinelić. Saša Paunović najstručniji da govori o lokalnoj samoupravi, a Dušan Milisavljević je neko ko bi dao veliki doprinos u oblasti zdravstva - kaže za „Alo!“ Aleksandra Jerkov, portparol DS-a.

Goran Ješić poljoprivreda

Goran Ješić poljoprivreda


Naprednjaci za razliku od demokrata imaju kandidata za premijera, dok o kandidatima za ministre, kažu, još nisu razgovarali.

-To će biti tema nakon izbora. Kandidat za premijera ne samo SNS-a već svih građana Srbije je Aleksandar Vučić - navodi za „Alo!“ naprednjak Zoran Babić. Kandidat socijalista za predsednika Vlade je Ivica Dačić.

Saša Paunović lokalna uprava

Saša Paunović lokalna uprava


- Mi smo zadovoljni radom naših kadrova u Vladi, sa premijerom Ivicom Dačićem na čelu, i mislimo da bi oni bili dobro rešenje i u budućoj vladi. Međutim, na tu temu možemo da razgovaramo tek nakon 16. marta - kaže za „Alo!“ Žarko Obradović, zamenik predsednika SPS-a. I koalicija oko NDS-a ima samo kandidata za premijera, a to je lider NDS-a Boris Tadić.
Poslednji komentari
  • slonic dambo Vreme: 08.03.2014 15:32h

    Pajticu pokrij se usima

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP