Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

MIROVIĆ O SUKOBIMA U SNS

Samo loš dan Stanislave Pak

Autor: Tanjug | 26.04.2015 - 15:56:00h | Komentara: 4

Posle sednice GO SNS potpredsednik stranke Igor Mirović osvrnuo se i na sukob između savetnice predsednika Srbije Stanislave Pak i ministarke Zorane Mihajlović.

Igor Mirović

Igor Mirović | Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Potpredsednik SNS Igor Mirović izjavio je da je osnovna poruka sednice Glavnog odbora stranke podrška lideru partije, premijeru Aleksandru Vučiću u reformama, posebno u ekonomskom oporavku i borbi protiv korupcije i kriminala, čiji su rezultati i do sada vidljivi.
On je novinarima nakon sednice GO rekao da danas nije bilo reči o rekonstrukcije Vlade, jer premijer i predsednik stranke nije bio na sastanaku pošto se nije osećao dobro, te da će ta tema biti analizirana na nekoj od narednih sednica Predsedništva i GO SNS.
Na pitanje da li se razgovaralo o nedavnim nesuglasicama izmedju savetnice predsednika Srbije Tomislava Nikolića Stanislave Pak-Stanković i potpredsenice vlade i stranke Zorane MIhajlović, Mirović je rekao da o tome nije bilo reči zato što je u medjuvremenu, kroz aktivnu komunikaciju, utvrdjen "ključ unutrašnje stranačke organizacije, a to su jedinstvo i sloga, kojeg treba svi da se pridržavaju".
 
- Verujem da je to bio samo loš dan u kojem je koleginica Pak iznela nekoliko oštrih kritika na račun koleginice MIhajlović. Toga više neće biti. U međuvremenu smo uz dijalog, bez potrebe da o tome raspravljamo na GO, razrešili to pitanje - naglasio je Mirović.
Poruka sa sednice GO, kako je istakao, bila je jedinstvo, sloga i hrabriji odnos prema istini koja je svima dostupna, jasno vidljiva, a to su istina o sredjivanju medjunarodnih finansija, o boljem medjunarodnom položaju Srbije, dovodjenju investitora, reformskim zakonima koji daju rezultate.
Poslednji komentari
  • MIROVICU TI SI SNS Vreme: 26.04.2015 16:14h

    Toma i Vucic da izadju iz stranke sa svim clanovima da ostave Mihajlovicku, Mirovica, Knezevica i ostale CIA agente same u stranci.

  • ljubica Vreme: 26.04.2015 20:22h

    Nema los dan Stanislava Pak. Ono sto je lose je u SNS -u je Zorana Mihajlovic. Nista ne radi i samo stete pravi.

  • Мирослав, Краг. Vreme: 26.04.2015 20:44h

    Које бедно оправдање и скривање неслоге за коју се зна одавно... Тотална доминација напредњака и Србији отворила је многе апетите и нормално почиње борба за позиције. Само је питање вемена, јер све има свој успод и крајм хвала богу... три године нам причате бајке а сад планирате срећу Србије наредних 15 година... да не да Бог.

  • MArk Vreme: 26.04.2015 22:52h

    Zorana lepo da pređe u DS - do konačne pobede,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP