Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

DEMOKRATSKA STRANKA

Šapić u Predsedništvu DS

Autor: M. K. | 19.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 4

Aleksandar Šapić, doskorašnji predsednik beogradskih demokrata, i Milivoj Vrebalov, bivši kadar LDP-a i odnedavno pojačanje DS-a, kooptirani su u Predsedništvo te stranke u nedelju na sednici Glavnog odbora demokrata u Zaječaru.

Aleksandar Šapić

Aleksandar Šapić | Foto: Željko Šafar

Šapić je bio član Predsedništva, i to kao predsednik Gradskog odbora DS Beograd, ali nakon odbijanja kadnidature za drugi mandat i izbora Balše Božovića za novog lidera beogradskih demokrata ostao je bez mesta u Predsedništvu. Kako je “Alo!” već pisao, on je i kandidat za generalnog sekretara stranke umesto Božovića, međutim, kao mogući kandidat pominje se i Branimir Kuzmanović, predsednik opštine Vračar.


- Ko će na kraju biti predložen za genseka, odlučiće predsednik stranke. Naime, on predlaže genseka, a Glavni odbor glasa za taj predlog. Kao mogući kandidati pominju se i Šapić i Kuzmanović. Ako je gledati po tome sa kim je Đilas bliži, svakako da veću prednost ima Šapić. Međutim, ima i onih koji smatraju da bi Kuzmanović bio dobar za tu stranačku funkciju - kaže izvor “Alo!” iz DS-a.
Poslednji komentari
  • MilanCh Vreme: 19.06.2013 08:17h

    Reforma u DSu je odlicna. Imam ppverenja i dajem ppdrsku. Bravo.

  • Мали принц Vreme: 19.06.2013 09:54h

    ДС још увек није подвукла црту која подразумева ослобађање од лопова и неспособних и компромитованих чланова са руководећих позиција на свим нивоима, и како би тако после тога, чиста и обновљена наступила на опозициону сцену. Један од њених основних задатака требао je да буде да поврати поверење не само будућих гласача већ и самог преосталог сопственог чланства. Уместо тога, они "млате празну сламу". Баве се трачарењем, оговарањем, заражени калимеровским синдромом. У сукобу су са свима, а највише са собом. И ови и овакви потези унутар странке су још један вид Ђиласове манипулације. Александар Шапић је требао да остане у сфери спорта, а не да се компромитује у политици.

  • snovi Vreme: 20.06.2013 18:36h

    eto kako se uspe u zivotu, budes vaterpolista, udje ti voda u usta, oci i usi, ne vidis , ne cujes i ne razumes svoj narod, kupis vilu , zemlju, budes u ds faktor i na konju si.bravo sapicu majstore.

  • drezden Vreme: 21.06.2013 00:10h

    Sad će da ih pocepa...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP