Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

DANAS

Sednica Predsedništva
SNS o Šariću i izborima

Autor: A. O. | 04.02.2013 - 09:44:00h | Komentara: 2

Predsedništvo Srpske napredne stranke danas će održati sednicu na kojoj će razmatrati najnovija dešavanja na političkoj sceni i izneti svoj stav o njima, najavila je potpredsednica te stranke, Zorana Mihajlović.

Aleksandar Vučić, Mlađan Dinkić, Ivica Dačić

Aleksandar Vučić, Mlađan Dinkić, Ivica Dačić | Foto: Beta

Mihajlović kaže kako će na sednici biti reči o odnosima u vladi i izborima, što je normalna stvar.

- Stav SNS je da od izbora ne bežimo, ali je naša želja da učinimo sve što je moguće kroz reforme, borbu protiv kriminala i korupcije i da krenemo u promene u Srbiji - kazala je ona.Takođe je i dodala da se predsedništvo redovno sastaje svake dve do tri nedelje, kao i to de je i na predhodnoj sednici bilo reči o izborima i odnosima u vladi.

Goran Knežević

Goran Knežević | Foto: Aleksandar Levajković

Knežević: Neće biti izbora

Potpredsednik Srpske napredne stranke Goran Knežević izjavio je juče da vest da se premijer Srbije Ivica Dačić 2008. godine dva puta sreo sa Rodoljubom Radulovićem, zvanim Miša Banana, neće bitnije uzdrmati Vladu Srbije, niti će dovesti do prevremenih parlamentarnih izbora.

Knežević je u izjavi Danasu, objavljenoj na sajtu tog lista, rekao da građani od vlade očekuju konkretne poteze na rešenju ekonomskih i socijalnih pitanja, a do toga se ne može doći raspisivanjem izbora.

- Eventualni politički problemi biće rešavani u hodu, a borbu protiv korupcije neće ništa zaustaviti i, naravno, neće biti zaštićenih - rekao je Knežević.

Drecun: Ne vidim razlog za izbore, ali situacija se brzo može promeniti

Milovan Drecun

Milovan Drecun | Foto: FoNet

Poslanik SNS Milovan Drecun izjavio je jutros da za sada ne vidi razloge za održavanje prevremenih izbora, ali je istakao da se "situacija može promeniti veoma brzo".

Drecun je rekao da je SNS maksimalno posvećena borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala i da bi se pitanje eventualnih novih izbora moglo otvoriti ako koalicioni partneri ne bi mogli u tom procesu da je prate, ili eventualno koče.

- Za sad ne vidim razloge za to, ali situacija može da se promeni veoma brzo - rekao je Drecun, gostujući na RTS.

Poslednji komentari
  • Stojan Vreme: 04.02.2013 12:29h

    Cirkus zvani izbori nam ne trebaju, a niti Vlada Srbije! Vlada Srbije je opasnost po državu! Spas nam je usrane motke u ruke! Jedino nam je rešenje uvođenju vanrednog stanja i postavljanju namesnika nekog srpskog domaćina da upravlja sa nama. Svedeni smo na nivo Afričkog plemena. Izbori su cirkus! To je projekat Yale University koji je rađen po porudžbini Vatokana za sluđivanje masa. Pogledajte koju pseudo elitu nama tzv.“izbori“ dovode na vlast. To su deca i unuci Čuvara revolucije KOS 1944 partizani su ušli iza ruskih tenkova u Beograd. Danas je to moderno društvo VBA, koje uporavlja sa životom i smrću svakog građanina, pa i premijera 2000-2003.

  • nina Vreme: 21.07.2013 01:18h

    vucicu koje ti je ovo obecanje po redu koje nisi ispunio.niko t nije tuko po usima daprognoziras kada ce saric biti uhapsen,ali ti nemozes a da ne zamajavas narod,gde ti je sad saric !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP