Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

NEPRICIPIJELAN

Selaković neće "janu",
ali pije "koka-kolu"!

Autor: M.D. | 16.01.2013 - 14:59:00h | Komentara: 5

Ministar pravde Nikola Selaković koji se nedavno proslavio otimanjem flašice hrvatske vode "jana" od jedne studentkinje na svom predavanju na Pravnom fakultetu, uz obrazloženje da nije reč o srpskom proizvodu, danas se ogrešio o lične principe!

Nikola Selaković (29) pre pet godina dobio prvog unuka Dimitrija, a sada ga  je bratanac, obradovao i unučicom Ksenijom

Greota da se baci: Nikola Selaković (29) poneo sendviče iz aviona| Foto: FoNet

Mlađani čuvar srpskih proizvoda i jezika u posetu haškim pritvorenicima u Hagu uputio se nemačkim avioprevoznikom "Lufthanzom", u kojoj se počastio (verovali ili ne) američkom "koka-kolom"! I to onom pakovanom u litarske plastične boce, kakva se ne puni na teritoriji Srbije.

Ministrovu slabost otkrio je Goran Miletić, koji se nalazio na istom letu sa Selakovićem, pa je o njegovim potrošačkim navikama obavestio sve korisnike "tvitera":

- Do juče smo diskutovali ovde o Nikoli Selakoviću i Jani, a sad je ministar dva reda ispred mene u Lufthanzinom letu za Minhen", napisao je prvo Miletić, a potom otkrio i neke zanimljive detalje:

- Ministar je pio koka-kolu - ništa nije promaklo programskom direktoru nevladine organizacije "Civil Rights Defeners", koji je napomenuo i da je Selaković iz aviona odneo dva sendviča.

Ekskluzivne fotografije ministra u Lufthanzinom avionu, kako konzumira proizvode sa zapada, možete videti samo u sutrašnjem štampanom izdanju lista "Alo!".

Miletić tvit

 Miletić tvitnuo iz Lufthansinog aviona
Poslednji komentari
  • Dejan Vreme: 16.01.2013 15:35h

    A šta je radio ova Goran Miletić u Nemačkoj? Krao po buticima? Nešto ne znam da postoji proizvod koji je sličan Koka-koli a da se proizvodi u Srbii, a sa druge strane moguće da u terminu nije bilo jatovog aviona....tanka vam je grana za koju se hvatate u vezi Selakovića. Ministre izdrži, uz tebe smo!

  • laserman Vreme: 16.01.2013 16:28h

    Dok rucam strepim da mi ne naidje ministar i zagnjuri u tanjir da proveri kog porekla mi je krompir, zacini... Dok setam ulicom moze da mi skine cipele poreklom iz Italije.... Ako mi, ne dao Bog, bane u spavacu sobu mozda mi skine kondom koji nije proizveden u Srbiji....

  • sasa Vreme: 16.01.2013 16:35h

    Klinja od 29 godina ministar. Zemljo otvori se

  • bakicaaa Vreme: 16.01.2013 16:58h

    ...eto kad se odrekao hrvatske vode...mogao je i kravatu skinut,pa stavit leptir mašnu...

  • patriota Vreme: 18.01.2013 22:36h

    Pa šta je mogao da pije u Lufthanzi, osim njihovih proizvoda. Zato ako nemate šta drugo da pišete onda nemojte i ove gluposti. Na kraju krajeva u avion se ne može uneti flašice i slični proizvodi, najverovatnije ste mu zamerili što je popio stranu vodu ili neki sok u Hagu. To što je uradio je samo pospešivanje srpskih proizvoda, odite u hrvatsku i vidite da li će neki Hrvat kupiti neki srpski proizvod.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP