Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ADMINISTRATIVNI ODBOR PRIHVATIO

Skupština Srbije mesečno daje Maji Gojković 35.000 dinara za stan!

Autor: Tanjug | 30.09.2014 - 14:50:00h | Komentara: 4

- Ne radi se ni o kakvom luksuzu, iznajmljivanju vile, već stana kao što su i drugi poslanici iznajmili. Gojkovićeva je, kako sama insistira, prva među jednakima, a dostavila je svu potrebnu dokumentaciju - izjavio je predsednik Administrativni odbor Skupštine Srbije Zoran Babić.

„Kad sam bila  mala, htela sam  da postanem ronilac“:  Maja Gojković

Maja Gojković | Foto: Saša Čolić

Administrativni odbor Skupštine Srbije doneo je na sednici nekoliko odluka i, između ostalog, predložio je parlamentu da konstatuje ostavke dva poslanika SNS. Odbor je prihvatio i zahtev predsednice parlamenta Maje Gojković, koji je uputila kao poslanik, da joj se isplati mesečna naknada za zakup stana u Beogradu.
Predsednik Odbora Zoran Babić rekao je da je Gojkovićeva to učinila zbog štednje, s obzirom na to da živi u Novom Sadu, a da obezbeđenje i svakodnevno putovanje dovode do povećanja troškova.
- Ne radi se ni o kakvom luksuzu, iznajmljivanju vile, već stana kao što su i drugi poslanici iznajmili. Gojkovićeva je, kako sama insistira, prva među jednakima, a dostavila je svu potrebnu dokumentaciju – izjavio je Babić.
Gojkovićevoj, kao i ostalim poslanicima koji su podneli takav zahtev, biće isplaćeno mesečno 35.000 dinara.
Odbor je predložio parlamentu da konstatuje ostavke poslanicima SNS Draženu Jariću i Mariji Stevanović.
Takođe, poslaniku Nove Srbije Draganu Jovanoviću data je saglasnost da obavlja još jednu javnu funkciju, tako da će on biti i na poziciji predsednika Skupštine opštine Topola.
Poslednji komentari
  • drale Vreme: 30.09.2014 15:11h

    odlično, još jedna prevara u nizu. dokle više ovo pa stvarno ovu srbiju muze i kurta i murta i to sve "legalno" a ovaj ludi narod to treba da plati

  • rodoljub zaharijevic Vreme: 30.09.2014 16:01h

    kako ih nije sramota,pa ima platu koja je 4-5 puta veca od plate koju placaju privatnici za minimum12 sati rada,a oni rade 3-5 dana u mesecu i ispada da rade u rudniku ili istovaraju slepove na dunavu,koliko su umorni i sta ti ja znam jos,a kada pogledas prenos sednice u sali mozes da ih izbrojis tokom jednog kadra,i covek treba da postuje nekoga ko nema ni najmanje postovanja prema onom ko je glasao za njega i bez cijeg glasa ne bi dobio tih 35.000 dinara,a oni su pojedinim potrebni da im deca ne bi ostala gladna,sramota do neba.

  • Darlinka Vreme: 30.09.2014 18:34h

    Sramota!!!!! Moja porodica živi od socijale koju primam sa biro, jer sam posle 25 godina radnog veka ostala bez posla, i opet nadjemo način da platimo državne harače. Doduše, priznajem, sa nekima sam u malo zaostatku ali se trudimo da sve obaveze prema državi i njenom "stručnom aparatu" izmirimo. Hoće li mi neko reći kako izgleda i kakav je osećaj kad sedneš u kafić i piješ kafu ili pak kad kupiš picu?

  • dida dedic Vreme: 01.10.2014 07:51h

    IMA SE MOZE SE...TRAZILISTE,GLEDAJTE...TEK CE BITI...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP