Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

DS GUBI VOJVODINU

Smena Pajtića bez izbora

Autor: Ekipa Alo! | 14.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 4

Potpredsednik SPO Žika Gojković izjavio je da očekuje vrlo brzu inicijativu za smenu predsednika Vlade Vojvodine Bojana Pajtića, na osnovu koje će vojvođanska vlast biti prekomponovana, pa time ove godine ne bi bilo pokrajinskih izbora.

Partneri mu okrenuli leđa: Bojan Pajtić

Partneri mu okrenuli leđa: Bojan Pajtić | Foto: Nenad Mihajlović

Samo je pitanje dana kada će SVM i grupacija oko (Nenada) Čanka i NDS-a promeniti svoj stav prema koaliciji sa DS-om i okrenuti se naprednjacima”, rekao je on u intervjuu novosadskom „Dnevniku“. Gojković je napomenuo da je uveren u to da su predstavnici SVM-a, LSV-a i NDS-a o tome razgovarali tokom ovih konsultacija sa SNS-om i pretpostavlja da su se dogovorili.


Potpredsednik SPO ističe da su demokrate „definitivno izgubile svaki legitimitet posle ovih izbora i njihova vlast je pri kraju svog mandata“.
Gojković smatra da će interes pojedinih poslanika u pokrajinskoj skupštini „da ne izgube pozicije“ biti odlučujući u tome da se ne ide na izbore, nego da se napravi nova vlast, bez DS-a i Pajtića. Jedan od razloga za prekomponovanje vlasti u Vojvodini je to što, prema njegovom mišljenju, „postoji grupa poslanika koja se odvojila od DS-a i koja je spremna da ruši Pajtića, ali nije spremna da ide na izbore jer bi tada njihov lični interes bio ugrožen, pošto se ne bi našli u novom sazivu parlamenta“.
Poslednji komentari
  • Lala Vreme: 14.04.2014 08:34h

    Zamislite sve to komentarise raspali SPO koji se prvo uvlacio DS pa Ldp i sada SNS.A imaju o,5% p[odrske .jadno.

  • Miroslav V Vreme: 14.04.2014 09:38h

    >> Potpredsednik SPO ističe da su demokrate „definitivno izgubile svaki legitimitet posle ovih izbora i njihova vlast je pri kraju svog mandata“...<< - Kad ovako nesto izvali, pardon, izjavi predstavnik stranke koja je odavno izgubila cak i moralno pravo da se zove strankom i da postoji u politickom zivotu Srbije, svaki razuman covek treba duboko da se zamisli... - I njihovi 'koalicioni partneri' bi takodje trebalo da dobro razmisle sta ce im ova kombi-stranka prevrtljivaca i politickih kameleona.

  • Marko Vreme: 14.04.2014 16:06h

    Svi teže ka boljem i ne vidim ništa loše u tome da se mišljenje nekada promeni.

  • Milovan S Nikolić Sombor Vreme: 15.04.2014 00:37h

    Ovo je naka neslana šala viza vi položaja dotičnog gospdina čije ima stoji kao lična izjava.Z a javnost je možda interesantno da je dotični Somborac na koga Sombor nika da nije ozbiljno računao i nažalost bio u pravu. sVAKI DALJI KOMENTAR BIO BI POZITIVAN ZA OVOG KARIJERISTU A MINUS ZA Sombor.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP