Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PROZIVKE

SNS: Demokrate nisu imale hrabrosti da reformišu Srbiju!

Autor: Tanjug | 30.06.2014 - 17:39:00h | Komentara: 4

Srpska napredna stranka saopštila je danas da Demokratska stranka nikad nije imala hrabrosti da reformiše Srbiju i da su se jedino borili za zapošljavanje svojih partijskih kadrova.

Srpska napredna stranka

Srpska napredna stranka | Foto: ALO!

"Demokrate nemaju ni ono malo obraza da priznaju da nikada, za svih svojih mandata, nisu imali hrabrosti da reformišu Srbiju. Umesto snažnih ekonomskih reformi, koje danas sprovode SNS i Aleksandar Vučić, jedino su se borili za zapošljavanje svojih partijskih kadrova, zbog čega se danas i plaše reforme preglomaznog javnog sektora", navodi se u saopštenju naprednjaka.
Oni navode da DS nikada nije imala hrabrost i sposobnost da donese zakone koji će privući domaće i strane investitore i oporaviti uništenu privredu.

"Medju njima jedan od značajnijih je zakon o radu, o kome se već godinama vodi javna rasprava, koju, sasvim je sigurno, demokrate nisu čule jer su se uvek, i isključivo, bavile samo sobom i svojim uskim stranačkim interesima", navodi se u saopštenju.

Naprednjaci, kako kažu, razumeju zavist demokrata što je SNS pokazala sposobnost da dovede investitore, poput kompanije "Igl hils" koja će graditi Beograd na vodi, a postavljaju i pitanje šta ih je sprečavalo da, kad već nisu umeli da dovedu investitore, renoviraju neku zgradu ili okreče jednu fasadu u Beogradu.

"Za razliku od funkcionera Demokratske stranke, Srpskoj naprednoj stranci nije bitno da li ćemo sutra biti na vlasti, već koliko danas možemo da uradimo za gradjane i Srbiju", navode naprednjaci.

DS je ranije danas pozvala premijera Vučića da iskrenost, za koju kaže da je osnov u odnosima sa Nemačkom, primeni i kad se obraća gradjanima.
"Tražimo da premijer kaže gradjanima kolike će im biti plate i penzije do kraja godine, koliko njih će ostati bez posla u javnom sektoru i kako sve to namerava da reši, kao i ko će biti odgovoran ukoliko to ne uspe da uradi", navele su demokrate.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Mikos Vreme: 30.06.2014 18:21h

    Bolje bi bilo da i VI SSN-ovci niste ništa dirali! :))

  • aca Vreme: 30.06.2014 20:12h

    Bilo bi dobro da nam SNS vise ne prica sta su radille demokrate, nego da nam objasne kako i zasto su primili 400 ljudi bez konkursa u Ministarstvo za inostrane poslove, koje inace ima previse ljudi.

  • pajsije Vreme: 01.07.2014 21:45h

    Ne samo da nije smela nego nije niu htrela. Lepše im bilo da kradu.

  • mila Vreme: 03.07.2014 08:09h

    Ako SNS ovako nastavi da reformiše Srbiju,zapošljavajući svoje memtole,da jedan zauzme sedam mosta daleko ćemo dogurati.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP