Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

SAOPŠTILI

SNS: Đilas je licemer koji
namerno ruši srpskog seljaka!

Autor: Fonet | 22.02.2013 - 19:51:00h | Komentara: 6

Srpska Vlada je preduzimala i preduzeće sve mere da zaštiti zdravlje građana, saopštila je večeras Srpska napredna stranka (SNS) i ocenila da Dragan Đilas namerno ruši srpskog seljaka, srpskog domaćina i srpsku poljoprivredu.

Srpska napredna stranka

SNS: Neka Đilas podnese ostavku! | Foto: ALO!

U saopštenju, SNS je navela da je "Dragan Đilas najveći politikantski licemer na srpskoj političkoj sceni" i ocenila da "ako neko u ovoj zemlji treba da podnese ostavku zbog "neodgovornog i po državu štetnog ponašanja, to je
Dragan Đilas i poneko od njegovih preostalih malobrojnih podanika".

Opstao: Dragan Đilas

Dragan Đilas | Foto: Marko Metlaš

Poslednji komentari
  • Zuca Vreme: 22.02.2013 21:08h

    Naslov SNS je blag on ga sahranjuje, a ne da ga rusi, da je to tako bilo bi dobro posteni seljak bi kada padne uspeo da se podigne, i da nastavi da pati.

  • milan Vreme: 22.02.2013 21:38h

    Djilas rusi srpskog seljaka,boze glupog saopstenja,necuveno.Gospodo vi ste nosioci vlasti,vi krojite i tempirate hapsenja.Usrd buke oko zarazenog kukuruzai zivotnih namirnica, vi pricate o Djilasu i hapsite i ponovo pricate o Agrobanci,e to je udarno u svim medijima.Nek svako ministarstvo radi svoj posao,ako se Knezevic malo zaleteo sa prvom izjavom,sad nek pomogne narodu oko kupovine sredstava da se toksini neutralisu,nek se sve zalihe kukuruza tretiraju pre nego sto izadju iz silosa i tako dalje ,o tome povedite racuna ane DJILAS RUSI SRPSKOG SELJAKA, stvarno plitko za tako veliku stranku.

  • goran Vreme: 22.02.2013 22:04h

    ALO !!! Ja sam bez komentara,nemam snage da komentarisem posto sam gladan,nesituiran,izbegao iz Hrvatske i sve zabole za meni slicnim.Pa dokle prepucavanje da traje,resavajte ono za sta smo glasali,za vasa obecanja,sta je sa TV-e preplatom?Jedva placam kiriju,ma sta ja pricam i kome?Bolje da cuvam ovo malo snage za sutra,mozda nesto i zaradim da bi prehranio porodicu,a ove i one politicare zabole za nas,Pozdrav!

  • goca Vreme: 22.02.2013 22:25h

    Izjava je smešna.Da li u SNS u misle da je srpski narod glup,neobrazovan i ne zna šta je istina a šta laž. Šta su kazali o Danici, šta su uradili za još Danica u ovoj Srbiji.Deca umiru,a zamajavaju nas glupostima i hapšenjima.Zamajavaju nas mlekom i Djilasom.A ljudi od hapšenja ne žive bolje.Prave i serviraju osvetnički duh medju ljude,ubijaju i ovo malo što je ostalo u nama.

  • Bujna masta Vreme: 23.02.2013 10:56h

    Vrednost g-dina Djilasa se meri i merice se i na narednim izborima. Nikada nije dobro prolazio dvolican covek kome je licni marketing na prvom mestu, pa i po cenu udaranja na one koji nicemu nisu krivi. Osim usijanim glavama koje imaju bujnu mastu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP