Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

OPTUŽBA

SNS: Đilas seje mržnju protiv Vučića!

Autor: Tanjug | 04.03.2014 - 20:00:00h | Komentara: 2

SNS je optužila predsednika DS Dragana Đilasa da "svaki dan seje mržnju protiv" Aleksandra Vučića i te stranke sa RTS-a i drugih televizija.

Naprednjaci

"To govori o tobožnjoj cenzuri u Srbiji. Istinska cenzura postojala je u vreme vladavine DS-a, kada je Đilas preko svoje privatne kompanije 'pomagao' mnogim medijima u Srbiji, i kada se nije mogla čuti nijedna jedina reč opozicije", navodi se u saopštenju SNS.

SNS je ponovo pozvao Đilasa da objasni kako je moguće da su samo on i čelnici DS-a, u vreme dok su bili na vlasti, postali "tako enormno bogati" i kako su njihove privatne kompanije toliko napredovale, dok su u isto vreme javna preduzeća i građani postajali sve siromašniji.
"To nije nešto što kaže samo SNS, to su činjenice", navela je Vučićeva stranka.  
Poslednji komentari
  • Zdravko Vreme: 05.03.2014 15:38h

    SNS i DS ce doziveti debakl na izborima

  • Djina Vreme: 06.03.2014 10:42h

    Poštovani, iz napisa sam zaključila po komentarima izvora iz SNS-a da su oni nepoverljivi i da su '' neverne Tome''. Izjavu gospodina Djilasa koja sadrži negativne komentare i loš uticaj na volju gradjana u predstojećim izborima zaista nisam pronašla. Isto pitam i gospodu iz marketinške službe SNS-a čime obrazlažu naslov iz vaših novina . Ako su činjenice u pitanju odmah ih stavite na uvid javnosti, ako su laži onda ćutite , ili se vodite tim '' da je i loša reklama reklama''. Ipak, budite sigurni da gradjani Srbije posle velikih turbulentnih dogadjaja vrlo jasno i definisano znaju za koga će glasati. Stoga, naslovi ovakvih napisa su smešni. Poštovani, realno vidjenje stvari i dešavanja na političkoj sceni kreativno sa ponekom aferom uslovljava Amerika i bogate porodice sa tradicijom poput engleske kraljice....... Stoga, život je lep

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP