Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

OPTUŽBE NA RAČUN KONKURENATA

SNS: DS preko Robnih rezervi kupuje glasove u Odžacima

Autor: Tanjug | 12.12.2013 - 09:28:00h | Komentara: 0

- Za sutra je planiran početak podele zaliha iz Direkcije za robne rezerve AP Vojvodine mimo ikakvih kriterijuma i regulativa koji su uobičajeni u radu te institucije - navodi se u saopštenju SNS-a

Srpska napredna stranka

Gradski odbor Srpske napredne stranke Novi Sad večeras je otužio Demokratsku stranku da u naredna tri dana priprema novu nezakonitu zloupotrebu pokrajinskih resursa, povodom izbora u Odžacima zakazanim za 15. decembar.
Novosadski naprednjaci tvrde u saopštenju da je za sutra planiran početak podele zaliha iz Direkcije za robne rezerve AP Vojvodine, mimo, kako se navodi, ikakvih kriterijuma i regulativa koji su uobičajeni u radu te institucije.
- Podela paketa, sačinjenih od osnovnih životnih namirnica, potencijalnim glasačima Demokratske stranke, podela po dva metra drva i ostalo, ne samo da je nezakonito, već je i više nego nemoralno – ističe se u saopštenju SNS.
“Iako ovo nije prvi put da DS ovakve zloupotrebe smatra normalnim delom izborne kampanje“, SNS poziva sve glasače da ne “prodaju svoj glas za socijalni paket sačinjen od nekoliko kilograma šećera ili nekoliko litara ulja“, savetujući ih da osobe koji im to nude u zamenu za glas isteraju sa svojih imanja.
Istovremeno, Srpska napredna stranka poziva nadležne državne organe da pojačaju svoje prisustvo u Odžacima do izbora u nedelju, da provere podatke do kojih je SNS došla o najavljenoj zloupotrebi robnih rezervi i da uhapse sve odgovorne koji učestvuju u ovim nezakonitim radnjama.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP