Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

SPASAVAJU ŠTA MOGU

SNS: DS suzila manevarski prostor za pregovore

Autor: Tanjug | 24.04.2013 - 15:30:00h | Komentara: 2

Srpska napredna stranka ocenila je danas da su pregovori koje je vodila Demokratska stranka toliko suzili manevarski prostor da aktuelna vlast sada mora da spasava šta se spasiti može, kako bi narod mogao da živi pristojnim i bezbednim životom.

SNSPregovori koje je vodila DS suzili manevarski prostor za pregovaranje: SNS

"Skandalozno je da Borislav Stefanović (šef poslanika DS i nekadašnji šef pregovaračkog tima) tvrdi da je sadašnja vlast dovela Srbiju pred svršen čin, a upravo su pregovori koje je vodila DS i on toliko suzili Srbiji manevarski prostor da moramo spasiti šta se spasiti može, da bi naš narod mogao da živi pristojnim i bezbednim životom", navodi se u saopštenju SNS.


Naprednjaci pitaju Stefanovića i DS "Odakle im više obraz da se jave i prosipaju mudrost po pitanju Kosova i Metohije".

"Dokle više da slušamo prazne priče iskompleksiranih demokrata, koji nisu bili u stanju da učine bilo šta za ovu zemlju, osim nadaleko čuvenog pljačkanja i povezivanja krimalnih delatnosti pod krov njihovog sedišta u Krunskoj", jedno je od pitanja naprednjaka.

SNS je demokratama, za koje navodi da parazitiraju na sporazumu iz Brisela, poručila da nikada Kosovo i Metohija neće biti nezavisno i da će ta stranka uvek raditi samo u interesu svog naroda, a nikada protiv, kao što to čini DS.

Naprednjaci kažu i da su demokrate "isključivo radile za svoje džepove, ličnu korist i korist svojih drugara iz Krunske", a ne da bi pomogli građanima.
SNS navodi i da DS zaboravlja da je njenih ruku delo dogovor o IBM, kosovski carinski pečat, katastar, matične knjige, lične karte, vozačke dozvole, fakultetske diplome...

"Da ih ne znamo bilo bi žalosno što je demokratama danas jedino stalo da neko prizna nezavisnost Kosova i Metohije i da se otvori pitanje Vojvodine, za šta su se zalagali i na čemu temeljno rade svih ovih godina.
Od separatističkih mozgova i raspirivača mržnje nismo ni očekivali da se odgovorno ponašaju prema svom narodu i svojoj zemlji", zaključila je SNS.

Stefanović je sinoć u Subotici ponovio stav DS da će podržati sporazum psotignut u Briselu, ali da će insistirati da vlast objasni zašto je dovela Srbiju u situaciju da ne može da se postigne bolji sporazum.
Poslednji komentari
  • Vogue Vreme: 24.04.2013 17:37h

    Pa Borislav Stefanovic nista drugo ni ne zna nego da kritikuje. Umesto da cute obzirom u kakvom su stanju ostavili drzavu oni su se osmelili i da kritikuju. Strasno.

  • neca Vreme: 25.04.2013 00:00h

    kritikuju samo neznam koga ...drzavu su ostavili u katastrofalnom stanju treba da se pokriju usima .....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP