Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

OBRAČUN

SNS: Hajka protiv obračuna sa kriminalom i korupcijom

Autor: | 13.10.2012 - 07:02:00h | Komentara: 9

Članica Predsedništva SNS-A Jadranka Joksimović izjavila je da se u Srbiji najozbiljnija hajka vodi protiv spremnosti za obračun sa kriminalom i korupcijom, ali i da niko ne vrši pritisak na rad Tužilaštva.

Niko neće uticati na rad tužilaštva: Jadranka Joksimović

Niko neće uticati na rad tužilaštva: Jadranka Joksimović

„Na obračunu sa korupcijom i kriminalom ćemo i dalje insistirati, a svi koji su umešani biće izvedeni pred lice pravde. Kome to smeta i ko su ti nezaštićeni i od koga?“, rekla je Joskimovićeva na konferenciji za novinare.

“Nismo tražili smenu vlasti u BG“


- Naprednjaci nisu od socijalista tražili da raskinu koaliciju sa demokratama u Beogradu niti za to u okviru SNS-a postoji bilo kakva formalna inicijativa. Međutim, činjenica je da nismo zadovoljni upravljanjem glavnim gradom - izjavila je Joksimovićeva i naglasila da i pored toga ne postoji formalna inicijativa unutar stranke da se promeni vlast u prestonici.

Ona je navela da tužilaštvo mora biti nezavisno i da nijedan čovek iz te institucije, kako je kazala, koji se bavi ozbiljnim pitanjima nije smenjen.


„Mi smo prevazišli 2000. godinu i insistiramo da institucije rade nezavisno. Tužilaštvo će raditi kako je propisano zakonom i niko neće uticati na njegov rad“, dodala je ona.

Upitana da li zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja treba da bude smenjen vršilac dužnosti direktora „Putevi Srbije“ Zoran Drobnjak, rekla je da neće da donosi preuranjene zaključke, već da sve treba da se ispita, i podsetila na pretpostavku nevinosti.
Poslednji komentari
  • ljubica Vreme: 13.10.2012 13:23h

    Nova vlada vodi borbu protiv korupcijr i kriminala. A sto su se tu nasli i neki kadrovi DS SAMI SU KRIVI ZA TO.

  • Alo forever Vreme: 13.10.2012 16:31h

    Svaka cast Vucicu, za samo par meseci je svojim predanim radom ...i pozrtvovanjem doprineo da veliki broj ljudi oseti nesto novo na politickoj sceni..nesto sto ce uspostaviti red i postenje...u Srbiji koja je bila prekorumpirana.

  • Alo man Vreme: 13.10.2012 16:32h

    Bitno da su diktatori tadicevci otisli u zaborav...i da se ovih par meseci radja i pise nova istorija...u kojoj se ceni postenje i kvalitet...a kradja i nerad skupo kaznjava.

  • Alomanik Vreme: 13.10.2012 16:32h

    Drago mi je sto je Vucicu ukazana i pruzena sansa da uspostavi red i smanji korupciju u Srbiji...da je njegov rad i vise nego dobar pokazuje i to...da je veliki broj demokrata prepoznao njegovu snagu i ideje...

  • Lepotica021 Vreme: 13.10.2012 16:33h

    Naprednjaci iz dana u dan potezima Vucica beleze zapazene rezultate..narocito u borbi protiv korupcije...jacaju iz dana u dan srazmerno slabljenju ds a...koji je unistio sve sto se moglo unistiti prethodnih 12 godina.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP