Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

IZVREĐAŠE GA KOLEGE IZ VLASTI

SNS: Jovanović je
"političko-tajkunski-kriminalni profiter"

Autor: Agencije | 07.12.2012 - 15:41:00h | Komentara: 16

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović rekao je danas da korupcija nije izraz volje Miškovića ili nekoga ko je do juče bio Mišković ili će to biti sutra, Karića ili bilo koga trećeg". Srpska napredna stranka brzo je odgovorila saopštenjem da lider LDP Čedomir Jovanović, koga je nazvala "političko-tajkunsko-kriminalnim profiterom", vrši pritisak na državne organe u slučaju Miroslava Miškovića.

Lider LDP-a je rekao da sadašnja vlast, kao i sve pre nje, koristeći populizam i demagogiju za sve probleme u društvu optužuje one koji su do juče bili na vlasti nudeći društvu kao isključive krivce i odgovorne za stanje u zemlji pojedince čije je vreme prošlo.

Čeda de Sad

Izvređaše ga kolege iz vlasti: Čedomir Jovanović | Foto: Vladislav Mitić

SNS je u saopštenju navela da je "advokat Miroslava Miškovića, čuveni propali političar Čedomir Jovanović, još jednom pokazao da se bavi politikom isključivo zbog para koje dobija od Miškovića i ni zbog čega drugog".


Reagujući na današnju konferenciju za novinare Jovanovića, SNS je navela da ju je držao "samo da bi na najbizarniji način izvršio pritisak na državne organe u slučaju Miroslava Miškovića".

SNS je pozvala Jovanovića da se ne oglašava po pitanju borbe protiv korupcije.

"Podsećamo da za to postoje državni organi koji obavljaju svoj posao pošteno i u skladu sa zakonom, a ne u strahu od političkih pritisaka Čedomira Jovanovića. SNS pruža punu podršku i veruje da će nadležni državni organi obavljati svoj posao onako kako je predvidjeno zakonom", piše u saopštenju SNS.

Srpska napredna stranka

Jovanović je na današnjoj konferenciji za novinare, pored ostalog, naveo da su građani "osam godina posle Bogoljuba Karića svedoci identične kampanje koja se danas vodi protiv Miškovića" i upitao da li to znači da će buduće generacije za osam godina "biti svedoci obračuna sa nekim novim Miškovićem, zbog toga što će taj novi Mišković biti finansijer stare vlasti, a ne nove".

Prema njegovim rečima, vladajuća koalicija kroz kriminalizovanje svoje konkurencije pokušava da izgradi sopstvenu poziciju u očima društva, koje je žrtva i talac korupcije.

On je na konferenciji za novinare saopštio da je LDP u skupštinsku proceduru poslala Predlog deklaracije o borbi protiv sistemske korupcije, kojom bi se obavezala Vlada Srbije, bez obzira ko je vodi, da parlamentu kvartalo podnosi izveštaj o onome šta radi u borbi protiv korupcije.
Poslednji komentari
  • gago Vreme: 07.12.2012 17:55h

    Ovaj ne može miran,čačka mecku u p.... .Šator je cudo,smeši se................

  • novica952 Vreme: 07.12.2012 20:52h

    Ovaj Čeda ne popušta i uvek iznova bira žrtvu na koju se okomi svojim komentarima i pričom kako to treba da bude i kako bi se stvari rešavale da je LDP u situaciji da rešava. Ali ovaj put SNS mu neće ostati dužan i ima argumenta da mu pokaže da advokatske usluge koje pokušava da nematne svom mentoru Miškoviću neće imati efekta i SNS je spreman da pokaže da nema progona Miškovića već sistemska borba protiv organizovanog kriminala i da nema nedodorljivih pa ma to bio i Mišković.Svari se moraju isterati na čistac, mora se pokazati da se može i mora mnogo drugačije nego do sada i da su čedine priče jeftino politikanstvo kojim promoviše sebe i sakriva svoje unutarpartijske probleme i sukobe.

  • Kockica Vreme: 08.12.2012 00:01h

    bitno cedice da si ti pustio bradicu i novi imidz da nas pokusati ubediti da si se uozbiljio preko noci...jadna i tvoja stranka i politika…

  • Mackica011 Vreme: 08.12.2012 00:02h

    Cedice i ti si ocajan i ljubomoran kao Boris, zato sto si ispao iz kombinacije da napravis vladu, pa ti sada ostalo jedino samo da se bavis kritikama.

  • Jagodica bobica Vreme: 08.12.2012 00:03h

    Stalno me nasmeje ovaj LDP kad cujem izjave....nek objasni narodu njihov lider cedica odakle mu tolika imovina i nek prizna s kojim podzemljem radi...providan je iz aviona...samo napada i kritikuje...sreca po narod sto nije usao u vladu....izbegnuta je tragedija.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP