Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

SNS: Kad će Pajtić da podnese ostavku i vrati narodne pare

Autor: Tanjug | 24.04.2015 - 11:22:00h | Komentara: 2

Srpska napredna stranka upitala je danas lidera DS i premijera vojvođanske vlade Bojana Pajtića kad će da podnese ostavku i vrati opljačkane narodne pare, kao i zašto ni danas nije na svom poslu.

"Zanima nas i koliko još razvojnih banaka Vojvodine, vojvođanskih fondova, robnih rezervi Pajtić planira da opljačka da bi mu bilo dosta para? Dok pljačka narod, sa svojih šest odsto podrške, kriminalac Bojan Pajtić je toliko bahat da ne može građane da udostoji ni toga do sedne u tu fotelju u Banovini, za koju se grčevito bori", navodi SNS u saopštenju.
Naprednjaci se pitaju i odakle "toliko drskosti" DS-u i Pajtiću, koji su, kako navodi SNS, kriminalom i bahatošću ponizili radnike, seljake, penzionere, prosvetare, lekare i svakog građanina Srbije, da se bilo kad usude da govore o dostojanstvu. 
"Jedini rezultati njegove kriminalne vladavine i jedina istina o vladavini DS jesu pljačke državnih banaka, pustošenja državnih fondova, uništenje domaće privrede i ogroman broj otpuštanja radnika, zbog čega su građani i Vojvodine i cele Srbije dovedeni na ivicu siromaštva", ocenjuju naprednjaci.
SNS je pozvao nadležne državne organe da pokažu građanima "da se ne isplati krasti" i da se što hitnije osvetle afere, malverzacije i zloupotrebe Bojana Pajtića i njegove "političko-tajkunske družine". 
Poslednji komentari
  • Alek Vreme: 24.04.2015 14:57h

    Pa da li vi znate jos nesto sim Pajticu vrati pare????. Neverovatan je taj panicni strah od stranke koja ima 5-6 % glasova i ne predstavlja nikakvu opasnst po stranku koja moze apsolutno i komotna da vlada. Ali, ako se neko iz DS i nakaslje vi odmah izdajete saopstenja !!! Nikako da se naviknete da neko po volji naroda moze da izgura ceo izborni ciklus pa posle kad budu uzbori vi ih pobedite i stupite na vlast Ipak je ta vrsta demokratije "zaogrnutim" radikalima strana i oni bi da zavedu jednoumlje i da svi misle isto.

  • TLC Vreme: 24.04.2015 15:14h

    Vučić je dosadio i Bogu i narodu ali kad vidim Pajtića i njegovu ekipu plače mi se. Školovani kadrovi na inostranim fakultetima koji su urnisali ovu zemlju, sa svojim satelitima u obliku LDP, Tadićima, Čancima i ostalima, toliko su zadužili ovu jadnu zemlju da 1000 godina odlične vlasti ne bi moglo da ispravi sve brljancije i vrati sve dugove koji su oni "školovani" napravili. Svi oni bi trebali doživotno da se skolone iz politike. Po mogućnosti u zatvore širom zemlje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP