Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

OBEĆANJE

SNS: Naredna vlada će stimulisati zapošljavanje mladih!

Autor: Beta | 18.02.2014 - 18:18:00h | Komentara: 7

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je danas u Šapcu da će naredna Vlada Srbije, ukoliko je posle izbora 16. marta bude vodio SNS, stimulisati preduzeća koja zapošljavaju mlade.

SNS još bez  kandidata za  gradonačelnika:  Nebojša  Stefanović

Nebojša Stefanović | Foto: Đorđe Kojadinović

On je pred više stotina ljudi na predizbornom mitingu kazao da Srbiju očekuje "borba za nova radna mesta" i ocenio da je politika SNS "garant da će penzije biti isplaćivane, a penzioneri živeti normalno". 

Stefanović koji je i predsednik Skupštine Srbije, naveo je da se predsednik SNS Aleksandar Vučić "susreo sa svim opasnostima koje nosi borba protiv tajkuna i kriminalaca", i da je "pokazao dalji put borbe sa organizovanim kriminalom". 
Na skupu je govorio i koalicioni partner SNS, lider Srpskog pokreta obnove (SPO) Vuk Drašković koji je rekao da očekuje da će svi koji su podržavali SPO 1990-ih glasati za SNS i Aleksandra Vučića jer on danas nastavlja tu politiku.
Poslednji komentari
  • zr Vreme: 18.02.2014 18:32h

    Ko je ovde lud??? Zašto ova vlada nije stimulisala mlade?

  • Micka Vreme: 18.02.2014 18:50h

    Ako preduzeća ne zapošljavaju mlade,a ne zapošljavaju ni nas preko 40 godina. Koga zapošljavaju??? Meni je rečeno na jednom razgovoru za posao:"Ne odgovarate,mi tražimo mlađe" ....dakle i mi preko 40 godina treba da crknemo.Ne daj bože da neko izgubi posao sa 60 godina,gde će se zaposliti do 65-te (do penzije)

  • milan Vreme: 19.02.2014 00:21h

    Stimulisacete vi zaposljavanje svojih srtucnih kadrova!Na strucne mislim,vlasnike pecenjara,kockarnica,prodavaca keramike.....to je najbolje sto vi mozete da ponudite!!!

  • elko Vreme: 19.02.2014 06:24h

    Ostao je nedorecen - stimulisati mlade da se zaposle u javnom sektoru, posto je vlada pala kada je od 800000 zaposlenih bumbara, kuci trebalo poslati 100000. I nema veze sto je pre toga 500000 industrijskih radnika popilo otkaze,sada je problem to isto uraditi u javnom sektoru. A saopstenja su im jaca, svaki dan gledamo kao 1998. kada je JUL primao na kamione ''mlade nade'' koje su ''zeljne posla''. Odvratno i vec vidjeno. O diplomama da i ne govorimo, sve sega-mega skolice, pardon ''masteri''.

  • OTAN Vreme: 19.02.2014 08:45h

    Šta su radili do sad,koga su "stimulisali"? Zapošljavanje se pojavljuje samo kao predizborna tema,obećanje,a posle slede izgovori za neispunjeno! Šta je rekao N.Stefanović za starije otpuštene radnike,kako misli njih da ponovo zaposli?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP