Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

OBEĆANJE

SNS neće biti biznis stranka!

Autor: B. T. A. | 27.08.2012 - 14:08:00h | Komentara: 0

Vršlilac dužnosti predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je da ta stranka nije i neće biti biznis stranka, kao što je to slučaj sa Demokratskom strankom, i zapretio da će biti isključen svako ko pokuša da SNS uređuje po principima DS-a.

On je na glavnom odboru SNS-a u Centru „Sava“ kazao da ta stranka može bez njega i bez bilo koga drugog.

Vučić zapretio članstvu

Vučić zapretio članstvu | Foto: Milorad Milenković

 
- Onima koji su nezadovoljni zato što su uvek nezadovoljni želim da poručim da ne šire nezadovoljstvo, jer su građani mnogo zadovoljniji. One koji zbog neostvarenih ličnih ambicija nisu zadovoljni molim da to ne šire, jer ova stranka može i bez mene i bez bilo koga drugog - poručio je Vučić.

- Naša stranka ne sme i neće postati Demokratska stranka. Mi takvu vrstu bolesti moramo da sprečimo, a plašim se da smo početak bolesti počeli da uviđamo kod dela ljudi - rekao je Vučić, ne precizirajući na koga misli.
On je naglasio da će iz SNS-a biti isključen svako ko bude pokušao da SNS uređuje po principima DS-a. Lider naprednjaka potvrdio je da SNS ne odustaje od prekomponovanja vlasti u pojedinim lokalnim zajednicama.
- Potrebno je da se dogovorimo o tome sa koalicionim partnerima. U suprotnom, Srpska napredna stranka je uvek spremna za izbore - rekao je Vučić.
On je naglasio da se ne može dozvoliti da su u Novom Sadu i u nekim drugim lokalnim zajednicama na vlasti koalicioni partneri SNS-a koji su na izborima „dobili tri puta manje od naprednjaka“. Vučić je poručio i članovima svoje stranke iz Novog Sada, Leskovca i Zaječara da ne moraju da brinu i da će „uzeti odgovornost, ali i morati da rade na mnogo bolji i odgovorniji način u svojim sredinama“.

- Nećemo dozvoliti drugima da se prema nama odnose kao prema nekome ko nije dovoljno vredan na bilo kom mestu u Srbiji - naglasio je Vučić.
Aleksandar Vučić je najavio da će SNS 29. septembra održati skupštinu na kojoj će izabrati stranačke funkcionere i organe. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP