Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PRITISCI NA LIDERA DS

SNS: Pajtić da podnese ostavku!

Autor: Tanjug | 07.06.2015 - 11:33:00h | Komentara: 2

Srpska napredna stranka pozvala je danas vojvođanskog premijera Bojana Pajtića da podnese ostavku na tu funkciju, istakavši da vlast Demokratske stranke u Vojvodini direktno radi na štetu građana.

Bojan Pajtić

Bojan Pajtić | Foto: Goran Srdanov

- Svi građani Vojvodine godinama su taoci jednog čoveka, šefa kriminalnog režima u Vojvodini, Bojana Pajtića, i njegove najgore i najduže vlasti u istoriji Srbije, koja je opljačkala i uništila sve što se moglo - navodi se u saopštenju SNS-a.

Ta stranka navodi da su "simboli vlade Bojana Pajtića i DS stravične zloupotrebe, korišćenje narodnih para za lično bogaćenje, uništavanje preduzeća, zatvaranje firmi, pljačkanje banaka, armija nezaposlenih, otimanje od svih, pa i od dece sa posebnim potrebama..."
-SNS poziva šefa kriminalnog režima u Vojvodini, Bojana Pajtića, koji ništa ne radi korisno i danima ne dolazi na svoje radno mesto, da pod hitno podnese ostavku i građane spase svoje štetočinske politike u pokrajini, koju je osiromašio i uporopastio - navode u SNS-u.

Na ovoj adresi tvrde da je krajnje vreme da predsednik DS-a podnese ostavku, pogotovo imajući u vidu da ima svega šest odsto podrške građana.

I POKRAJINSKI ODBOR TRAŽI OSTAVKU

Pokrajinski odbor Pokreta socijalista (PS) u Vojvodini pozvao je danas predsednika Vlade Vojvodine Bojana Pajtića da podnese "momentalnu ostavku" zbog, kako su naveli, "slučaja zloupotrebe više od 20 miliona budžetskih para".
PS smatra da Pajtić preko pokrajinskog sekretara za privredu i zapošljavanje Miroslava Vasina "i dalje zloupotrebljava pokrajinske fondove, deleći novac članovima i funkcionerima Demokratske stranke", i da je to "samo nastavak kriminalne politike demokrata", a nikako način da se pobedi na izborima.


  -Pajtiću ne pada na pamet niti da se ogradi od takvog postupka, niti da smeni Miroslava Vasina, očigledno nema ni nameru, ni volju, da se bori protiv takvih pojava kako u pokrajinskoj vladi, tako i u sopstvenoj stranci. Zbog toga zahtevamo njegovu momentalnu ostavku - stoji u saopštenju.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • branko1 Vreme: 07.06.2015 13:27h

    Dosta je vise tih komentara I poziva na ostavku.SNS I tužilaštvo,ako imaju argumente,neka insistiraju na optužnici I uhapse I procesuiraju lopurdu .Ako nemaju ,ovo je sve smešno,ili je država nemoćna.Laprdanja je zaista dosta.Ne verujem da je taj Tadićev "dečkić"jači od države.Na čistinu sve pa neka se puši

  • omladinac Vreme: 07.06.2015 20:25h

    u pravuje predhodni komentar ovi iz sns a nista bolji nisu

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP