Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PITAJU SE

SNS: Pajtić nikako da odgovori odakle DS-u pare za miting

Autor: Tanjug | 27.04.2015 - 20:05:00h | Komentara: 2

Srpska napredna stranka saopštila je danas da su građani bili svedoci još jednog skandaloznog televizijskog nastupa šefa vojvođanskog kriminalnog režima Bojana Pajtića na RTV Vojvodine koji osim mržnje i laži nema šta da im pokaže.

"Bojan Pajtić, koji je opljačkao Vojvodinu, uništio Razvojnu banku Vojvodine, pokrao vojvođanske fondove, otimao pare i od dece sa posebnim potrebama, nikako da građanima odgovori odakle Demokratskoj stranci pare za miting, kada im je račun mesecima u blokadi", navodi se u saopštenju.

SNS

 Pajtić, koji se, kako navode, "grčevito bori za fotelju u Vladi Vojvodine, u koju ni on ne zna kada je poslednji put seo i koji svakodnevno vrši pritisak na medije", ponovo je zaboravio da kaže kada će da vrati otete narodne pare. 

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je danas da se pokrajinski i lokalni izbori ne mogu održati pre proleća 2016. godine, kada bi, kako je dodao, zbog lošeg stanja u državi, trebalo raspisati i vanredne parlamentarne izbore.
Govoreći o mitingu DS, održanom u subotu u Beogradu, Pajtić je rekao da je tog dana pokazano "da je razbijen strah u Srbiji" i da građani imaju alternativu, navodeći da je opozicija "primorana da se građanima obraća sa ulice, jer preko medija nije moguće".
Poslednji komentari
  • Dragana Vreme: 28.04.2015 06:01h

    Novica bi voleo da se prenosi skupstina po tri cetiri dana na njegovoj televiziji ,kao sto je radila ranije.Ali posto su se okplnosti promenile da se na skupstini iznose dokazi o Novicinom lopovluku i pranja budzedskih para njemu jel' te sad smeta i njegova televizija koja ne moze da namontira snimak....

  • Bata Niš Vreme: 28.04.2015 09:25h

    Evo komentara,naravno,ako postoji volja da se objavi.SNS nikako da odgovori građanima Srbije šta misli o najvećoj pljački sopstvenih građana koju je kroz dirigovanu hiperinflaciju sproveo Milošević 90-tih uz svesrdno podržavanje i odobravanje osovine Šešelj-Toma(sadašnji predesdnik)-Vučić(sadašnji premijer).

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP