Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

OPET O SLUČAJU ZAŠTITNIKA GRAĐANA

SNS: Poređenje slučaja Dade Vujasinović i Saše Jankovića

Autor: Tanjug | 25.04.2015 - 12:09:00h | Komentara: 2

Svi mediji pišu da ponovo treba da se istraži slučaj Dade Vujasinović iz 1994. godine. Ako tražimo u tom slučaju da se ponovo sve ispita, pa zašto se i ovde ne bi ispitalo. U čemu je problem, rekao je poslanik SNS govoreći o slučaju samoubistva prijatelja Saše Jankovića

Vladimir Đukanović

Vladimir Đukanović | Foto: Marko Metlaš

Poslanik SNS-a Vladimir Đukanović izjavio je da treba ponovo istražiti nesrećan slučaj iz 1993. godine, kada je smrtno stradao prijatelj zaštitnika građana Saše Jankovića, da je "na delu najgora vrsta medijske cenzure" i da neko ima zadatak da urušava sistem i vladu.
"Svi mediji pišu da ponovo treba da se istraži slučaj Dade Vujasinović iz 1994. godine. Ako tražimo u tom slučaju da se ponovo sve ispita, pa zašto se i ovde ne bi ispitalo. U čemu je problem", rekao je Đukanović za TV "Pink".
Podsećajući da porodica stradalog Predraga Gojkovića traži istinu, Đukanović je kazao da mnogo toga u tom slučaju zbunjuje, od položaja tela, pa do toga gde je pao pištolj, te da su to pitanja na koja bi odgovore trebalo da daju nadležni organi.
Đukanović je dodao da u obdukcionom nalazu piše da je najverovatnije do smrti došlo tako sto je neko nepravilno upravljao tim pištoljem. "Ajde da vidimo šta je zaista prava istina i ne vidim šta je problem da se to u potpunosti istraži", rekao je poslanik SNS-a, uz napomenu da javnost mora da sazna odgovore na ta pitanja, imajući u vidu važnost institucije zaštitnika građana.
Komentarišući pisanje lista "Danas" da je otvorena istraga zbog sumnje da je Janković ugrožen, budući da ga "nekoliko osoba danima prati", Đukanović je rekao da, ako je to tako, policija mora da reaguje i da zaštitnik građana ne sme da bude ugrožen.

Inače, MUP srbije objavio je danas nova dokumenta o slučaju samoubistva prijatelja Saše Jankovića koje se dogodilo 1993. godine.

Poslednji komentari
  • branko1 Vreme: 26.04.2015 10:01h

    Alo bre državo.Pa neće te valjda svaka bitanga za******ti .U sudovima,policiji,advokaturi,kojekakvim sindikatima sede kriminalci I propalice,a država sve to trpi u ime kobejagi "demokratije".Angažovati sve snage da se sve to razčisti,opere I krene normalnim putem,sa normalnim ljudima.Dosta je zaklanjanja iza funkcija,podrške ljudi u vlasti,kalkulacija I ulizivanju zapadu.Postaviti prave ljude na prava mesta,pa se onda igrati te zapadne "demokratije"

  • tika Vreme: 27.04.2015 20:26h

    Cuti Djukanovicu dok te nisu uhapsili .Ako imas morala odrekni se poslanickog imuniteta i neka se pokrene istraga protiv tebe u Drzavnoj lutriji Srbije kada si nocu postavljao prisluskivace. Postoje snimci sa sigurnosnih kamera u MUP-u. Neka to objave mediji. Ne pricaj vise o moralu. Mnogo si smesan.Otkriven si veoma brzo od strane strucnjaka. Zasto policija cuti o ovoj nezakonitoj radnji koji si uradio a onda te nagradili i postao si poslanik. Muči jado što bio rekli u Crnoj Gori.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP