Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

LIČNI APEL BRATISLAVA GAŠIĆA

SNS pozvao Jeremića
da im se pridruži!

Autor: Tanjug | 19.03.2013 - 16:18:00h | Komentara: 3

Potpredsednik SNS Bratislav Gašić pozvao je Vuka Jeremića, koji je isključen iz DS, da se priključi timu Aleksandra Vučića, koji će povesti Srbiju napred.

Jeremić prima priznanje u ime svojih predaka

Da li će se odazvati? | Foto: Nebojša Marković

Ističući da je ovo njegov lični apel, te da do sada nije bilo reči o tome na predsedništvu Srpske napredne stranke, Gašić je kazao da izuzetno ceni rezultate Vuka Jeremića i njegovu poziciju u Generalnoj skupštini Ujedinjenih Nacija i dodao da se samo stranke u rasulu odriču takvih kadrova.

“Naša partija je mnogo demokratičnija od Demokratske stranke jer se mi ne libimo da nestranačke kadrove postavimo za ministre, jer poštujemo njihove kvalitete i znanje” - kazao je Gašić novinarima i dodao da bi Vuk Jeremić bio koristan za “mnogo pozicija”.
On je objasnio da Srpska napredna stranka želi da napravi tim od kvalitetnih ljudi.

Branislav Gašić

Bratislav Gašić | Foto: Slaviša Milenković

“Mislim da bi jednom takvom timu trebalo da se priključi i Vuk Jeremić” - istakao je Gašić, koji je pozvao nekadašnjeg šefa diplomatije da dobro razmisli i da se priključi Aleksandru Vučiću.

Poslednji komentari
  • Pistaljka Vreme: 19.03.2013 17:11h

    Jedino sto tacno znam da u ovom trenutku DS ne zeli u svojim redovima Vuka Jeremica koji iako mlad je iskusan politicar. Pa nije on slucajno dosao na mesto predesdnika gde se danas nalazi. Bila bi velika stvar ako se opredeli za SNS.

  • Stanko Vreme: 19.03.2013 19:06h

    Bio bi to odlican tandem, nadam se da ce Vuk prihvatiti clanstvo u SNS - za Bolju i Posteniju Srbiju !

  • Bojan Vreme: 20.03.2013 14:11h

    Da nije SNS zaboravio sledecu Vukovu izjavu ne tako davno? Citiram: 28.04.2012/B92 "Član Glavnog odbora Demokratske stranke Vuk Jeremić izjavio je da ta stranka neće više trpeti ucene malih stranaka. Govoreći o opozicionoj Srpskoj naprednoj stranci, on je rekao da ona želi da vrati Srbiju unazad dok njegova stranka, kako tvrdi, obezbeđuje poštovanje Srbije u svetu i privlačenje stranih investitora. "Neka se građani opredele između opcije DS-a, angažovanja sa svetom i Srbije pošstovane u međunarodnim krugovima koja je u stanju da privuče strane investitore, ili one druge SNS-a koji bi da vrate Srbiju u nazad", rekao je Jeremić, koji je i aktuelni ministar spoljnih poslova Srbije. Nasledili smo teško breme naših prethodnika, i bilo mi je jako teško da, dok sam putovao po celom svetu, razuverim ljude da mi nismo najgora i poslednja zemlja na svetu", kazao je Jeremić." Sta sad kazete na to? Samim tim sto je izbacen,ne misli vise tako?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP