Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

STRANAČKI RAT

SNS: Radikali su primitivne, bezumne štetočine!

Autor: Ekipa Alo! | 30.11.2012 - 22:11:00h | Komentara: 22

Srpska napredna stranka (SNS) odbacila je danas optužbe Srpske radikalne stranke (SRS) za izdaju kao "bezumne i štetočinske", a nastup radikala, koji su zapalili zastave SAD, EU, NATO i Kosova, nazvala divljačkim, štetočinskim, prostačkim i primitivnim.

Nažalost, radikali nemaju ništa drugo da ponude Srbiji, osim da na ulicama vandalski pale zastave EU i SAD. Takvi nastupi radikala govore o njima samima, sitnim šićardžijama koji koriste ovaj osetljiv trenutak za napad na predstavnike države, zarad svojih dubokih političkih kompleksa", navodi se u saopštenju SNS-a.

Srpska napredna stranka

SNS je istakao da je "u današnje vreme, pod ovakvim okolnostima" nazivati predsednika države Tomislava Nikolića i Vladu Srbije skarednim imenima ništa drugo nego "bedni pokušaj" dalje destabilizacije zemlje i nanošenje novog bola građanima.
"SNS pruža bezrezervnu podršku svim državnim organima, Vladi Srbije i predsedniku Nikoliću koji zajednički i dostojanstveno brane državne i nacionalne interese Srbije", navodi se u saopštenju SNS-a, u kojem je ta stranka pozvala građane na jedinstvo.
Funkcioneri i pristalice SRS-a su ranije danas ispred Predsedništva Srbije zapalili i iscepali zastave EU, SAD NATO i Kosova zbog oslobađanja Ramuša Haradinaja pred Haškim tribunalom i pozvali predsednika Srbije Tomislava Nikolića da podnese ostavku zbog "izdajničke politike".
Funkcioneri SRS-a Nemanja Šarović, Nataša Jovanović i Milorad Mirčić su Nikolića nazvali "bednim izdajnikom", a Šarović je izjavu potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića da Srbija neće preživeti bez EU nazvao "monstruoznom", i ocenio da "tako ni Hitler nije govorio".
Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić, nekadašnji najbliži saradnici, prijatelji i kumovi predsednika SRS-a Vojislava Šešelja, osnovali su Srpsku naprednu stranku 2008. godine.
Poslednji komentari
  • zeka Vreme: 01.12.2012 01:12h

    Pa, i Toma i Vucic bi bili na ulici sa radikalima da nisu u vlasti. Ove odluke Haga su propast za Srbiju, kao i razni spomenici po Srbiji, a tek kad dodju granicni prelazi sa Kosovom i pregovori sa Haradinajem, pa vize... A narod gladan i bedan ceka zimu bez ogreva i zimnice.

  • Jelena Vreme: 01.12.2012 01:14h

    Laki je bas mnogo nervozan.

  • Jovan 90 Vreme: 01.12.2012 01:57h

    Boze , pa ovi su izgubili totalno. Nije Vam kriv Tomislav Nikolic za Hag,nije on bio vlast svih ovih zadnjih 10 godina. Dok vas je on vodio bili ste na vrhu, Vasa je nesreca sto ste ga izgubili. Protestvovati ste trebali pred Demokratskom strankom. Ja sam izbeglica ,a to ce Vam reci vecina krajisnika na krivoj adresi protestvujete.

  • Часлав Vreme: 01.12.2012 09:23h

    Која је то била дружина, до јуче заједно, сад очи да поваде, има она народна са ким си онакав си, како се окренуше ови напредњаци, преко ноћи, издадоше и кума, е ко може да им верује, свака част. Тако и треба да буде, одлучила једна четвртина Србије, е после онога нема кајања.

  • coka Vreme: 01.12.2012 10:36h

    Radikali jos postoje??!! heheh oni nesto pricaju, a na nivou statisticke greske su posle ovih izbora....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP