Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PROMENE

SNS smenjuje gradonačelnike Užica i Kraljeva! Antić podneo ostavku!

Autor: A. O. | 18.12.2013 - 18:31:00h | Komentara: 4

Predsedništvo SNS koje je u toku predlažilo je kadrovske promene u lokalu i javnim preduzećima. Bez funkcije ostaju i direktori Kontrole letanja SCG, "Železnica", Koridora, Direktorata za civilno vazduhoplovstvo i HE "Đerdap". Oliver Antić podneo je ostavku na stranačke funkcije i članstvo u SNS.

Srpska napredna strankaVrh stranke, između ostalog, naložiće Saši Miloševiću da napusti funkciju gradonačelnika Užica, a Draganu Jovanoviću da odstupi sa čela Kraljeva.

Naprednjaci su predložili i smene direktora: Slobodana Cvijana iz "Kontrole letenja SCG", Dragoljuba Simonovića iz "Železnica Srbije", Dmitra Đurovića iz "Koridora Srbije", Milana Živanovića iz "Civilnog vazduhoplovstva" i Gorana Kneževića iz HE "Đerdap".

Srpska napredna stranka izlazi iz vlasti u Žagubici, Žabarima, Boljevcu, Ljigu, Kniću, Rači, Ivanjici, Vranju, Beloj Crkvi, Žitištu, i Valjevu.

Spisak opštinskih i gradskih funkcionera biće verovatno širi, a SNS će naložiti mnogim lokalnim odborima da napuste vladajuće koalicije svuda gde nisu postigli odgovarajuće rezultate. Ko se ogluši o ove odluke naprednjačkog rukovodstva, preti mu isključenje iz stranke.
Poslednji komentari
  • wtf Vreme: 18.12.2013 18:35h

    Smenjuj u Kikindi!

  • Kole Vreme: 18.12.2013 18:54h

    Rezultati govore umesto pomenutih funkcionera, nema razloga da se neko ljuti zato sto je smenjen ili da shvata to licno, jednostavno taj posao treba da obavlja neko strucniji.

  • voja sns Vreme: 19.12.2013 06:31h

    preletaci ce nam doci glave

  • Toma Vreme: 19.12.2013 07:23h

    Dali jeovo poocetak raspada SNS.Ova strankapostala liderska,izgleda da ja centralizam yesci nego u titoizmu.Svi oni koji drugacije misle od predsednika moraju napolje.Ako gledamo rezultate rada ove stranke,celabi trebala IZACI IZ VLASTI JER REZULTATI SU PORAZAVAJUCI.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP