Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

TRAŽE JOŠ VREMENA

SNS: Treba nam još četiri godine da uredimo Srbiju!

Autor: Tanjug | 17.02.2014 - 20:53:00h | Komentara: 5

Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je danas da su joj potrebne još četiri godine kako bi završila započet posao i od Srbije stvorila modernu i uređenu državu.

Sa druge strane, Demokratska stranka je, kako ističu u SNS, imala svoju šansu da učini nešto dobro za državu ali je nije iskoristila, i zato su promene koje su počele nezaustavljive.

Srpska napredna stranka "Dok su SNS i njen predsednik Aleksandar Vučić zauzeti sprovođenjem suštinskih reformi koje će konačno izlečiti srpsku ekonomiju, DS ima vremena za igrarije i jeftine marketinške trikove", navodi se u saopštenju.

Koko poručuju iz SNS, ništa neće promeniti činjenicu da je Srbija opljačkana tokom deset godina vladavine DS, i da su u to vreme tajkuni kontrolisali državu.
"Srbiji nisu potrebni ljudi koji misle samo na vlastite interese, niti pohlepni političari koji se bahato bogate na račun građana Srbije", navodi se u saopštenju SNS.
Poslednji komentari
  • big boss Vreme: 18.02.2014 01:35h

    treba im dati.zuta kuga nas jen12 godina unistavala i rekli smo im ne.sada napred vucicu a djilas i tadic u corku.

  • Iksa Vreme: 18.02.2014 04:37h

    Koliko vidim malo vam je 4 godine a ostale godine koje nas čekaju,ko će to dočekati?

  • Zabrinuti Srbijanac Vreme: 18.02.2014 05:11h

    Malo su se u govoru prešli -verovatno su mislili da kažu da će za 4 godine SREDITI Srbiju, kao što su to dobrim delom, zajedno sa koalicionarima, već uradili za ove dve godine vladavine: sada je država na ivici bankrota, znači imaju dovoljno vremena da je oteraju u bankrot, da rasprodaju -čitaj: uglavnom POKLONE i ovo malo preostalog u Srbiji, da zemlju, šume i vode daju Arapima, da Srbe pretvore u robovsku radnu snagu kao što je doskora njihov Radulović već bio planirao, da predaju i druge srpske zemlje kao Sandžak, Pčinjsku oblast, Vojvodinu, vlaški deo Srbije itd.itd. Znači, neće nas samo srediti nego UNIŠTITI. Zaista, šta su dobrog uradili za ove dve godine? Manje od ništa! A duvaju se kao da su Srbiji doneli med i mleko. Isti su kao i svi dosadašnji "gospodari Srbije". Lažu, varaju, drpaju, foliraju i što je još strašnije, zadužuju državu svuda gde stignu.

  • seks-na-eks Vreme: 18.02.2014 06:18h

    Ne dao nam Bog njihovo 'uredjenje'!

  • nnnnnn Vreme: 18.02.2014 07:16h

    NARAVNO TAMAN DA NAPRAVE BEOGRADSKI PAŠALUK, KOSOVO JE OTIŠLO SADA ĆE I VOJVODINA, ZATIM SANDŽAK I NA KRAJU ŠUMADIJA A ZA JOG SRBIJE NEKA SE SNADJU DA LI ĆE U ALBANIJU ILI BUGARSKU

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP