Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

VUČIĆ BEZ KONKURENCIJE

SNS ubedljivo najjači, rastu DSS i NDS

Autor: Ekipa Alo! | 01.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 6

SNS uživa ubedljivo najveću podršku građana Srbije i za tu stranku bi u ovom trenutku glasalo 45,2 odsto onih koji su se izjasnili da bi izašli na parlamentarne izbore, pokazuje najnovije istraživanje agencije „Nina medija“ i Televizije B92.

Vučić bez  konkurencije

Vučić bez konkurencije | Foto: RAS

U odnosu na istraživanje od pre nedelju dana, SNS beleži rast od 0,3 odsto, pošto je tada 44,9 odsto građana reklo da bi glasalo za naprednjake. Prema novom istraživanju, koaliciju SPS-PUPS-JS sada podržava 13,1 odsto, a prošle nedelje je podrška iznosila 13,8 odsto.

Pad beleži i koalicija okupljena oko DS-a, pošto bi sada dobila 9,9 odsto, u odnosu na prethodnih 10,2 odsto. Rast je, s druge strane, vidljiv kod DSS-a, za koji bi danas glasalo 7,2 odsto, a ranije bi to učinilo 6,8 odsto birača. Iznad cenzusa je još samo Tadićev NDS, koji takođe beleži rast sa 5,9 na 6,1 odsto. Blizu cenzusa je LDP sa 4,8 odsto.
Poslednji komentari
  • milan Vreme: 01.03.2014 07:15h

    DSS ce biti najprijatnije iznenadjenje jer Evrofanatici su iluzija i magla.

  • neko Vreme: 01.03.2014 10:02h

    U svakom slucaju bolje za Vucica glasati nego za demokrate koji su nas doveli gde jesmo, jel treba u grob da nas oteraju da bi se opametili...

  • Filip Vreme: 01.03.2014 13:42h

    Ovakvi rezultati istraživanja ne treba nikoga da iznenađuju. Naprednjaci su pokazali da su najuporniji u odnosu na ostale političke stranke. Pored jasnih rešenja, narod zna da nagradi i neospornu upornost koju Srpska napredna stranka konstantno pokazuje.

  • Radovan Kojic Vreme: 01.03.2014 19:24h

    изВУЧИЋемо СРБИЈУ! Знају радници где су им фабрике, земљорадници где су им њиве, пензионери шта су градили, а тајкуни шта су ау...радили! Сад се удружују, опет ау...раде, радници, земљорадници, пензионери и сви остали срећници, помозимо им 16-ог да затворе граде.- 55,5 Циљ у који верујемо !!!

  • Radovan Vreme: 01.03.2014 19:53h

    изВУЧИЋемо СРБИЈУ! Знају радници где су им фабрике, земљорадници где су им њиве, пензионери шта су градили, а тајкуни шта су ау...радили! Сад се удружују, опет ау...раде, радници, земљорадници, пензионери и сви остали срећници, помозимо им 16-ог да затворе граде.- 55,5 Циљ у који верујемо !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP