Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PRELETAČ

Socijalista prešao u SNS

Autor: V. P. | 27.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 5

Dugogodišnji funkcioner SPS-a dr Dušan Aleksić napustio je socijaliste i od 26. septembra član je SNS-a. Odluku koja je iznenadila dobre poznavaoce političkih prilika na jugu Srbije, pomoćnik direktora vranjske bolnice saopštio je odbornicima Skupštine gradske opštine u Vranjskoj Banji.

Dušan Aleksić

Dušan Aleksić | Foto: V. Pešić

Doktor Dušan Aleksić, koji je od osnivanja član i visoki lokalni funkcioner SPS-a, podneo je ostavku na sve dužnosti i članstvo jer je, kako kaže, nezadovoljan kadrovskom politikom stranke u Vranju i Vranjskoj Banji. Posle (ne)očekivanog razlaza sa socijalistima, novopečeni naprednjak delovaće u lokalnom banjskom parlamentu kao nezavisni odbornik.
 

Poslednji komentari
  • Iz SPS u SNS Vreme: 27.09.2014 09:31h

    Sve veci broj nizih funkcionera SPS ce bezati u SNS, posebno kada Don Ruzic bude uhapsen !

  • Dusan 1 Vreme: 27.09.2014 13:40h

    A sta je sa stanom u koji se protivzakonito uselio iz koga se iselio Stojcic Miroljub i koji se takodje bespravno uselio u veci stan, a drzava koju je zastupao republicki javni pravobranilac sa sedistem u Leskovcu dobila spor i pravosnazno resenje tadasnjeg Opstinskog suda u Vranju da se Stojcic Miroljub tadasnji gradonacelnik Vranja iseli iz veceg i vrati se u stari manji u koji se nezakonito uselio Aleksic Dusan? Sve te uzurpacine drzavne imovine ovoj dvojici je obezbedio SPS i trebalo bi da svoje stanove povrati, a ovu dvojicu iseli iz nezakonito prisvojenih stanova?

  • Dusan2 Vreme: 27.09.2014 13:40h

    O moralnim i ljudskim kvalitetima Aleksica ne treba ni govoriti, jer se prema ljudima odnosi kao prema stoki i petlja i muva kao sudski vestak da tudje telesne povrede naplati onaj koji ce novac podeliti s njim iako nisu nanete tuziocu vec sasvim drugim ljudima, tacnije receno Aleksic suruje sa sudijama Albancima koji hoce da mu napune dzepove sto je velika sramota. Rejting SNS jesigurno smanjen i ukoliko nastavi da ovakve lopove prima u svoje redove bolje je da se SNS povuce sa vlasti. Ovo sto sam napisao o lekaru Aleksicu mogu i da dokazem direktno iz sudskih spisa, jer su ga sudije Albanci vadili iz blata sa navodno omaskom suda, a u stvari Aleksic je hteo da se okoristi i stekne protivpravnu imovinsku korist izrazenu u novcu zloupotrebom sluzbenog polozajaasudskog vestaka. Novinari " Vranjskih" mogu da dobiju te dokaze, a takodje i Kriminalisticka policija u Vranju ako zele da Aleksica sa krivicnom prijavom procesuiraju tuzilastvu i sudu.

  • Dusan3 Vreme: 28.09.2014 09:57h

    Zbog gazenja Hipokratove zakletve ogledanog u neljudskom i bezobraznom, drskom ponasanju prema pacijentima i nesavesnom obavljanju funkcije Upravnika vranjske bolnice Ministarstvo zdravlja je smenilo lekara Aleksic Dusana sa mesta Upravnika bolnice u Vranju tako da sve ono sto pozitivno radi Vucic pada u vodu.

  • Драгомир Vreme: 29.09.2014 11:55h

    Да се разумемо ... СНС да преузме СПС и ДС и да буде власник са 51 посто и тако да их спасе од банкрота? СНС је срећна што јој је пришао истакнути члан СПСа а СПС је срећна што их је напустио? Неки су дошли на власти захваљујући улици а сада само пређу преко ње! Неки чланови ДС и СПС ошли су на привремени рад у СНС!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP