Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

I TO JE MOGUĆE

Socijalisti na kvarno hteli da učlane Vesnu Pešić!?

Autor: S.Đorđević | 04.03.2013 - 15:31:00h | Komentara: 2

Da je sociolog i bivša funkcionerka LDP Vesna Pešić izgleda osvojila srca socijalista uporedivši nedavno njihovog lidera Ivicu Dačića sa slavnim Čerčilom ili De Golom, svedoči i namera žena SPS-a da Pešićevu priključe svom jatu. Tako je Opština Surčin, na čelu sa predsednicom Vesnom Šalović (SPS), saopštila da će Pešićeva prisustvovati sutrašnjem formiranju foruma žena SPS-a te beogradske opštine.

Vesna Pešić

Mislila sam da me zovu na proslavu 8. marta: Vesna Pešić | Foto: Marko Đurica

 
Začuđenost odakle nekadašnja okorela opozicionarka na osnivačkom skupu socijalista odgonetnula je za “Alo.rs” sama Vesna Pešić i to tvrdnjom da su je SPS-ovke obmanule!
- Ma kakav forum žena SPS-a?! Nisam ja znala da se o tome radi! Mene je neka žena iz Surčina, ne znam ni ko je ni kako se zove, pozvala na proslavu 8. marta, da im budem gost, i ja sam na to pristala. Nisam znala da im je to neki stranački osnivački skup, a sada kad ste mi rekli, zvaću ih da otkažem dolazak - izjavila je iznenađena Pešićeva uz napomenu da niti simpatiše Dačića niti ima bilo šta sa njegovom strankom.
- Ja sam nestranački građanin i nemam afiniteta ni prema jednoj stranci - kategorična je Pešićeva. Međutim, u opštini Surčin su našem listu prethodno objasnili da su na svečanosti formiranja foruma žena SPS-a pozvali Pešićevu “kao gosta, jer ona podržava našu ideju i naš je dugogodišnji prijatelj”.
Ovom skupu bi, kako je najavljeno, pored Vesne Pešić trebalo da prisustvuju spisateljica i TV voditeljka Vesna Dedić, operska pevačica Jasmina Trumbetaš Petrović, bokser i funkcioner SPS Nenad Borovčanin i drugi.
Poslednji komentari
  • Dama Vreme: 04.03.2013 17:08h

    Izuzetno cenim stavove i misljenja gospodje Vesne Pesic. Smatram da je u svojim izjavama dosta realna i nepristrasna i stoga nije ni cudo da je mnoge partije zele u svojim redovima

  • klara Vreme: 30.03.2013 12:45h

    Poštujem i podržavam Vesnu u svemu što radi i govori - oduvek. Ona je jedini političar na našoj sceni koja govori i radi tačno onako kako misli. Niko je ničim nije mogao kupiti, ostala je svoja i nezavisna. Njene ideje su blago i šteta što nije imao ko da je čuje i da je sluša. Jedina osoba kod nas kojoj bi dala glas za mesto predsednika republike Ovo poređenje Dačića i Degola pokazalo je samo Vesninu želju, kao i svih nas, da se Kosovski čvor najzad i zauvek preseče i spase nas od gušenja u sopstvenim iluzijama. Pa makar zasluge pripale i "našem Degolu" Napred Vesna!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP