Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PODRŠKA

SPO uz naprednjake

Autor: Ekipa Alo! | 02.03.2013 - 08:02:00h | Komentara: 40

Iz Vojvodine je stigla još jedna potvrda da je SPO igrač vladajuće koalicije. Stranka Vuka Draškovića zvanično je podržala naprednjake u drugom krugu vojvođanskih izbora, a da pri tom nije imala svoje kandidate u Zrenjaninu i Apatinu, dok je u Srbobranu osvojila manje od jedan odsto glasova.

Vuk i Danica  Drašković

Vuk i Danica Drašković | Foto: Goran Srdanov

“Alo!” je i ranije pisao da se SPO, koji je ušao u parlament sa LDP-om kao “Preokret”, nagodio da bude rezervna podrška već formiranoj većini u Skupštini Srbije, što je demonstrirano prilikom usvajanja poslednjih dokumenata o Kosovu.

Draškovićeva partija se tada pravdala da podržava kosovsku politiku vlasti, a za novo smeštanje na stranu SNS-a u Vojvodini SPO otvoreno kaže da zapravo podržava borbu protiv korupcije lidera naprednjaka Aleksandra Vučića.
Zanimljivo je da se većina kadrova SPO koji su postavljeni na rukovodeće funkcije još u prethodnoj vladi i dalje nalazi na istim pozicijama: Danica Drašković je i dalje član UO NIS-a, njena prijateljica Snežana Miljanić još uvek je direktor Beogradskog sajma, a i većina ostalih, dobro uhljebljenih rođaka, i dalje se nalazi na funkcijama.
Poslednji komentari
  • aleksa Vreme: 02.03.2013 09:53h

    Spo je postao prava statisticka greska jer nigde ne osvajaju vise od 0,6 %.I zato su totalno nebitni.Slepanje uz ds i ldp je proslost i sada ih niko ne zeli.Posle sledecih izbora odlaze u zaborav.

  • gale petronijevic Vreme: 02.03.2013 11:07h

    E moj Draskovicu! Sam si pokazao koliko vredis i koliko cak i sam sebe cenis- dvadeset godina borba prodao za mesto u Upravnom odboru NIS i po koje mesto za Daninu rodbinu. nekada si bio kralj ulica u trgova a sada si nikp i nista-nemaas glasove,nemas uticaj,niko te ne nista ne pita jer si o svemu promenip misljenje milion puta u skladu sa Daninim interesima.Ocigledno je posle ovakvih poteza da ne postujes ni ti samoga sebe,i u pravu si...

  • Nikola Jovanovic Vreme: 02.03.2013 12:22h

    Bolje bi bilo da se Alo bavi istrazivackim novinarstvom pa u feljtonima da pise o imovini Vlahovica recimo.... Srpski pokret obnove je stranka sa bogatom tradicijom, stranka cije politicko delovanje sluzi na ponos svakom Srbinu.

  • Sheena Vreme: 02.03.2013 12:22h

    Cisto da vam pojasnim neke stvari! SPO je konstruktivna opozicija, dakle podrzace dobre odluke Vlade i one koje su za dobrobit Srbije. SPO nije LDP koji je protiv svega sto Vlada odluci samo zato sto je opozicija. Dakle, SPO za Srbiju!

  • Jagodinac Vreme: 02.03.2013 12:25h

    Tolki problemi u zemlji a neki citaoci online izdanja Alo novina sa srdzbom i besom kao da je Vuk kriv za stanje u zemlji govore o toboznih 0.6 posto podrske SPO-u. Pa kad je toliko nebitan zbog cega ga komentarisete. Paradoksalna je to situacija.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP