Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

POMIRLJIVI TONOVI

SPS odgovara Zorani Mihajlović!

Autor: Beta | 21.01.2014 - 18:05:00h | Komentara: 4

Socijalistička partija Srbije apsolutno podržava borbu državnih organa protiv kriminala i korupcije, saopštila je danas SPS.

Kako navode, izjave pojedinih funkcionera socijalista to ne mogu da dovedu u pitanje.

socijalistička partija Srbije

Socijalistička partija Srbije

 U saopštenju SPS navodi se da je ta stranka "ponosna što je članica Vlade u periodu kada su državni organi toliko mnogo uradili, a i dalje rade na razotkrivanju i procesuiranju velikih kriminalnih i korupcionaških slučajeva".

Beskompromisna borba protiv kriminala i korupcije je bila i biće prioritet i SPS i Vlade Republike Srbije, što je prepoznala i Evropska unija.
Dodaje se da "lične izjave i stavovi bilo kog člana SPS ne mogu i ne dovode u pitanje opredeljenje stranke u borbi protiv kriminala i korupcije i zalaganje da se svi slučajevi nerešenih ubistava, sporne privatizacije i neopravdanog bogaćenja reše i da se krivci adekvatno kazne".
Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović rekla je ranije danas da SPS zbog izjava svojih funkcionera treba da se odredi da li je za istinsku borbu protiv korupcije i kriminala ili nije.
Ona je reagovala na izjavu funkcionera SPS Novice Tončeva, koji je kazao da Srbija nije Severna Koreja, pa da niko ništa ne sme da kaže, te da je potpredsednik socijalista Branko Ružić samo rekao svoje mišljenje o hapšenju vlasnika Zekstre Dragana Đurića.
Ružić je kazao da veruje da je Đurić, osumnjičen za malverzacije u privatizaciji Veterinarskog zavoda, nevin i da je svoje poslove obavljao po zakonu.
Predsednik SNS i prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić na to je poručio Ružiću da ide iz vlade ako mu se ne sviđa šta radi država. 
Poslednji komentari
  • Milovan S Nikolić Sombor Vreme: 22.01.2014 01:18h

    U konkretnom slučaju reč je o ministru koji je svojom izjavom izašao iz okvira neke proklamovane politike vlade.To da je ružić član SPS nije zanimarivo jer dotični nikada nebi bio ministar da mu to nije omgućila stranka,tako da rto pravdanje SPS i razliike u stavovima ministra je činjenica koja debelo živi u zemlji i kvari stavove koji su obećani narodu u kampanji.

  • slavo Vreme: 22.01.2014 02:12h

    Dragi moji socijalisti VI ste sledeci na redu za hapsenja od Mrkonjica pa na dalje. zato se i raspisuju perlamettarni izbori.

  • slavo Vreme: 22.01.2014 02:14h

    dragi moji socijalisti Vi ste sledeci na redu za hapsenje. Od Mrkonjica pa na ovamo.

  • ovo je sicilija Vreme: 22.01.2014 07:32h

    ako sps podržava borbu protiv organizovanog kriminala ja ih onda pitam šta je sa don dačićevim odnosima sa šarićem,mišom bananom,zašto odgađaju saslušanje i procesuiranje lazarevića.šta je sa njihovim finansijerom peconijem.a galenika,vetprom,bajatovićem...da nepričam dačićevim savetnikom za bezbednost tončevim koji je I veza suđenjih kriminalaca.u srbiji dakle mafija ima svoju državu jer utiču na sve vitalne tokove u njoj.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP