Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

NEČUVENO

Srbi uništili Željka Keruma?

Autor: F.B. | 17.09.2012 - 21:08:00h | Komentara: 0

Gradonačelnik Splita Željko Kerum napravio je još jedan gaf. Opet su po sredi Srbi i opet je glavni "provokator" voditelj emisije "Nedeljom u 2" Aleksandar Stankovic.

Srbi mu došli glave: Željko Kerum

Srbi mu došli glave: Željko Kerum | Foto: youtube

-Srbi i srpska opcija danas imaju većinski uticaj na hrvatske medije, na banke

Hrvatski mediji: Kerum ne govori istinu

-Usprkos tome što se faktično stanje u hrvatskim medijima ne poklapa s njegovim mišljenjem i što su banke i bankarski kapital u Hrvatskoj danas gotovo u potpunosti pod kontrolom italijanskih, austrijskih i francuskih banaka, Kerum je u jučerašnjoj emisiji istrajao na tome da Srbi kontrolišu medije i banke, a gledaocima je sugerisao kako su to razlozi zbog kojih se lično nalazi u sukobu s mnogim medijima i zbog kojih je njegovo poslovno carstvo delimično došlo u probleme, stoji u tekstu hrvatskog "Novog lista".

i novac u Hrvatskoj. Ja tako mislim, tako misle mnogi Hrvati, ali nemaju prilike to reći, izjavio je Kerum u najgledanijoj hrvatskoj političkoj emisiji, uz opasku da je to tako i na nivou čitave Evrope.

Govoreći o svojim poslovnim gubicima, gradonačelnik Splita napomenuo je da je upravo voditelj Aleksandar Stanković jedan od krivaca za to što je on počeo da gubi novac u svom preduzeću "Kerum d.o.o."

-Moji poslovni problemi nastali su tada, kada ste mi postavili to pitanje (da li bi pristao da mu Srbin bude zet - prim.aut.)! Pre drugog svetskog rata jedna od najjačih banaka u Hrvatskoj je bila srpska banka i danas najveći uticaj na medije i banke ima srpska i jugoslovenska opcija, rekao je kontraverzni biznismen i političar.

Komentarišući svoju čuvenu izjavu da "nikad ne bi prihvatio da mu Srbin bude zet", Kerum je rekao da je samo izneo svoje mišljenje i da su u istoriji non - stop nastajali problemi između Srba i Hrvata:

-Mešoviti brakovi često su ulazili u probleme i svakakve situaciji i zašto forsirati nešto. Bolje je onda tako nešto izbeći, rekao je on i dodao da on uvek govori ono što svi misle.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP